≫ 

Veliki uspeh Zvezdinih omladinaca, izborili su "proleće" u Ligi šampiona!

Tim Slavoljuba Đorđevića pobedom protiv Olimpijakosa, uz povoljan rezultat iz Minhena gde je Bajern porazio Totenhem, obezbedili drugu poziciju

  • 17
Omladinci Crvene zvezde Foto: crvenazvezdafk

Mladi fudbaleri Crvene zvezde sjajno "guraju" u Ligi šampiona, a novi veliki uspeh napravili su plasmanom u narednu fazu elitnog takmičenja nakon što su grupu završili na drugom mestu, iza Bajerna, a ispred Totenhema i Olimpijakosa. 

Tim Slavoljuba Đorđevića je u poslednjoj rundi savladao Olimpijakos 1:0, strelac je bio Radulović, pa će tako naš predstavnik na proleće igrati plej-of Lige šampiona.

Pogledajte gol za pobedu Zvezde u Atini.

Zvezda je u završnici utakmice mogla da liši meč drame, dve velike prilike imali su crveno-beli, ali je golman Atinjana sjajno zaustavio prvi pokušaj, a u drugom imao i malo sreće.

U drugoj utakmici, koja je takođe bila važna za ishod grupe B, Bajern je za svaki slučaj "odradio posao" za Zvezdu pobedom nad Totenhemom od 3:0, i tako Engleze sprečio da ugrozi naš tim (u slučaju da je u Atini bio egal ili poraz).

Zvezda će sada na zasluženi odmor, a od proleća, tačnije u februaru, kreću bitke kroz novi kvalifikacioni filter. U takmičenje će biti uključeni šampioni država u omladinskom uzrastu (staza šampiona), a jedan od tih timova biće rival crveno-belih u plej-ofu, posle kojeg slede borbe u osmini finale.

Ekipe koje su obezbedile plasman u nokaut fazu: Ajaks, Atalanta, Bajern, Benfika, Inter, Juventus, Liverpul, Real Madrid (prvoplasirani iz grupa Lige šampiona).

Ekipe koje će kroz plej-of do osmine finala: Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Klub Briž, Dinamo Zagreb, Lil, Lion, Red Bul Salcburg, Derbi, Dinamo Kijev, Mitjiland, Porto, Rendžers, Real Saragosa, Ren, Šerif i Zvezda.

Žreb za plej-of na programu je 16. decembra, utakmice 11/12 februara, a žreb za nokaut fazu je 14. februara.

Četvrtfinale se igra 17/18 marta, polufinale 17. aprila u Nionu, gde će biti odigrano i finale - 20. aprila.

Liga šampiona, Grupa B

Olimpijakos - Crvena zvezda 0:1

Bajern - totenhem 3:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    11. decembar 2019 | 18:20

    Jel to bese najbolja omladinska skola u Evropi igra prolece LS? Aaa ovo je Zvezda, ok poz. Hehe, Grobosi, vidite kakve imamo omladince, a vi i dalje se hvalite statistikom od pre 10 godina kad ste krali i nasilno dovodili mlade talente, a koliko se secam nista igrali omladinsku Ls...Ajmo momci, nema straha, idemo do kraja!!

  • YOLO

    11. decembar 2019 | 18:04

    Sjajno- sta ti je fudbal ,ko bi rekao nakon Londona!

  • nscz

    11. decembar 2019 | 18:25

    Gde su oni iz komsiluka sto su bili najglasniji posle Londona? Da pitam cisto kako stoje njihovi u LE?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA