≫ 

Glupost Žandera koja je koštala Zvezdu LE: Pogledajte kako je Brazilac ušao sa klupe i skrivio penal

Kiks o kom će se još pričati...

  • 61

Dugo će se češati po glavi bek Crvene zvezde Santana Žander zbog katastrofalne greške koju je napravio u Atini, u završnici utakmice sa Olimpijakosom.

Zvezda je ostala bez šesnaestine finala Lige Evrope jer je Žander u 86. minutu nepromišljeno podigao desnu ruku posle centaršuta Andreasa Bukalakisa, zakačio rukom loptu koja je bila namenjena Omaru Elabdelauiju i skrivio penal.

Sudija Danijele Orsato je opravdano dunuo u pištaljku, a Jusef El Arabi je bio neumoljiv. Zaleteo se ka lopti i u punom trku je poslao dole desno i iza leđa Milana Borjana.

Ovim golom je Olimpijakos na tabeli grupe B preskočio Zvezdu pa je grupnu fazu završio sa četiri boda, dok su beogradski crveno-beli završili sa tri. Podsećanja radi, Žanderu su za kiks bila dovoljna samo četiri minuta.

Brazilac je na terenu zamenio Milana Rodića koji je tokom većeg dela meča pozadi odradio dobar posao.

Video: Zvezdino pomračenje u Atini: Tomane promašio penal, Marin zicer minut kasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. decembar 2019 | 23:16

    Ping pong liga je kriva,jer ovo u toj ligi nikada ne bi svirali protiv zvezde a bilo je takvih ili slicnih situacija!

  • ja

    11. decembar 2019 | 23:25

    Ostaviti Boacija koji je trebao igrati od pocetka, i ostaviti Garsiju momak je izginuo na terenu.. ostalo otjerati odma sutra

  • Izdaja

    11. decembar 2019 | 23:32

    Zašto napadaju Žandera kada je čovek samo uradio ono što su mu rekli??? Zar stvarno ima još ljudi koji se lože na prolaz Zvezde??? Pa posle one namještaljke u Beogradu morali su vratiti bodove!!! Jes' narod glu. to je za ne povjerovati 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA