≫ 

Lakše bi mi bilo da smo odmah primili i deset golova: Degenek poraz u Atini opisao kao nešto najgore

Veliku šansu je imala Zvezda, sada ima veliku žal

  • 15

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek kazao je zbog čega je njegov tim posle primljenog gola od Olimpijakosa bio kao "grogiran" i kako je Oli iskoristio jednu šansu, koju Zvezda nije - sa penala.

Grčki tim je u šestom kolu grupe pobedio sa 1:0 golom Jusefa El Arabija sa bele tačke, a jedanaesterac za Olimpijakos je skrivio Žander kada je minut ranije igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

- Imali smo utakmicu u našim rukama. Trebalo je da vodimo i da damo gol, zaslužili smo da vodimo. Nismo dali, oni su imali svoju priliku i dali su. Imali su i druge prilike gde je Borjan fenomenalno branio. Mi smo se kao odbrana dobro snašli, snalazili smo se 90 minuta. U napadu nismo imali to krvničko da moramo da damo gol, malo mi je to žao, ali fudbal je to, ne krivim nikoga. Žander nije kriv, svi smo krivi što nismo dali gol i to je to, jednostavno je nepisano fudbalsko pravilo - rekao je Degenek posle meča.

Video: Olimpijakos dao gol iz penala

Naglasio je da bi mu bilo lakše da je meč bio rešen daleko pre 87. minuta.

- Lakše ti padne kad primiš dva, tri, pet ili deset golova u prvom poluvremenu i kada je utakmica gotova, nego kad primiš u poslednja tri minuta - kazao je defanzivac Zvezde.

Upitan je i da prokomentariše zbog čega su se on i saigrači previše sporo vraćali ka centru kada je gol primljen, odnosno koliki ih je šok zadesio...

- Nije lako znaš, primiš gol u 87, 88. minutu, kako da se osećaš? Kako bi se ti osećao, kao da... ne znam sa čime to da poredim. To je najgore na svetu nešto što postoji, ali to se dešava, ćutimo i idemo dalje - objasnio je Degenek.

Zvezda je na kraju grupne faze završila na četvrtom mestu sa tri boda, dok je Olimpijakos sa četiri otišao u nokaut fazu Lige Evrope sa trećeg mesta iza Bajern Minhena i Totenhema.

Video: Zvezdino pomračenje u Atini: Tomane promašio penal, Marin zicer minut kasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    12. decembar 2019 | 08:41

    Ova j Degenek kao pevaljka samo trci da daje izjave i to glupe. Ovo mu je vrhunac karijere.

  • Vuja

    12. decembar 2019 | 08:28

    Pazi ga kaže da su oni zaslužili da prođu, svašta.

  • Vladimir

    12. decembar 2019 | 07:10

    Pa normalno da bi ti lakse bilo posto ste navikli dobijati po 10 komada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA