≫ 

Neutešni Žander citirao Bibliju: Besne Delije komentarima urnisale Brazilca

Igranje rukom fudbalera Zvezde ni malo se nije dopalo navijačima

  • 93
Ribeiro Santana Žander

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u 6. kolu Lige šampiona rezultatom 1:0, i to, posle jedanaesterca Olimpijakosa u 85. minutu, koji je skrivio Žander. 

Levi bek crveno-belih igrao je rukom u svom kaznenom prostoru, slično Nemanji Vidiću na SP 2010, pa El Arabi nije imao problem, poput Tomanea u prvom poluvremenu, da realizuje najstrožu kaznu.

Posle meča, Žanderu niko od igrača Zvezde nije prilazio, a upravo on i Tomane su prvi projurili pored novinara pre svih ostalih, a njegova noćna mora nastavila se i na Instagramu, gde je postavio citat iz Biblije.

- Zovi me, i odazvaću ti se, i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš. (Knjiga proroka Jeremije, 33. glava, 3 psalm)

Naravno, poslednji "post" koji je ostavio pre meča, poslužio je crveno-belim navijačima da salvom uvreda i psovki prekriliju njegov profil, a među komentarima, veliki je broj onih koji bi Brazilcu što pre "da vide leđa".

 
 
 
View this post on Instagram

“Clama a mim, e responder-te-ei e anunciar-te-ei coisas grandes e firmes, que não sabes.” ‭‭Jeremias‬ ‭33:3‬ ‭🙏A post shared by Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    12. decembar 2019 | 09:09

    Ljudi,Žander je jedan od najboljih igrača Zvezde. I treba da igra svaku utakmicu od početka.Da je igrao od početka sigurno bismo ih probili makar jedan put da postignemo gol.Ono može svakom da se desi.Ne treba sad tražiti krivca u njemu i njega samo satanizovati već u čitavom timu.I naposletku ova grupa nije bila nimalo naivna.Evo i jedan Inter pa je ispao.I ovo je uspjeh.Sad bih pristao kao zvezdaš da doživotno osvajamo titule i igramo ligu šampiona. Malo li je?

  • Car

    12. decembar 2019 | 09:26

    Terzin covek od poverenja,ja kao grobar kazem da olimpijakos ne bi dao gol do ujutru,zvezda igrala dobro,a ovaj usao da napravi penal!!! Bruka sta vam radi terza,sa sve satom od 250 000e.... a vi se i dalje nadajte! Pozz..

  • Zoki Koki

    12. decembar 2019 | 08:44

    Znamo da si usao da bi ovo uradio jer ti je naredjeno, ali idi sto pre da te nase oci vise ne gledaju. Povedi i doktora Terzu sa sobom, on je doveo tebe i Van La Paru. Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo zgazi ih sve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA