≫ 

A možda ipak u njima leži spas? Pogledajte kako su Zvezdina deca slavila plasman u nokaut fazu LŠ!

Nije sve u Pireju bilo crno za Crvenu zvezdu, jer su omladinci uspeli da naprave istorijski uspeh

  • 11
FK Crena zvezda, omladinci, Liga šampiona Printskrin: Twitter.com/crvenazvezdafk

Dan posle eliminacije Zvezde iz Evrope mnogi se pitaju šta su razlozi, analiziraju se stranci i promašena pojačanja i traži se rešenje za budućnost kako bi crveno-beli ponovo zasijali u Evropi.

Iako je ove sezone Zvezda igrala Ligu šampiona, mnogima će ostati gorak ukus u ustima. Zbog istorijskih debakla protiv Bajerna i Totenhema, kao i katastrofalnog ispadanja u odlučujućoj bici za Ligu Evrope protiv Olimpijakosa, posle neshvatljivog poteza Žandera.

Stranci su prvi na udaru kada je u pitanju analiza, jer niko od njih nije opravdao uložen novac i očekivanja. Nisu pravili nikakvu razliku na terenu, kakva se očekuje kada dođete kao strano pojačanje i klub za vas plati milionsko obeštećenje.

Nema navijača Zvezde koji nije pomislio i na Aleksu Terzića, koji je letos prodat, bez da je dobio pravu šansu u prvom timu, a umesto njega primorani su da gledaju Žandera na toj poziciji.

Zvezda u svojoj omladinskoj školi ima pregrš talentovanih klinaca, koji čekaju šansu, i koji je zaslužuju! Neki od njih će je i dobiti od prolećene polusezone, o čemu smo i pisali.

Neki od njih će nastaviti da čekaju... Do tada, iz svlačionice šalju poruku koju bi uprava trebalo dobro da razmotri. Ona je poslata figurativno, kroz Zvezdinu pesmu, ali se poklopilo da simbolika bude jaka.

- A možda ipak, u nama leži spas. Ti Zvezdo, okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana i veruj, jedino sa nama, samo tako možeš do finala - pevali su Zvezdini klinci posle plasmana u nokaut fazu Lige šampiona.

Video: Svi Zvezdini Žanderizmi protiv Olimpijakosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    12. decembar 2019 | 13:45

    ........ I naravno kao I uvek Franjevci vise prate Zvezdu nego Partizan...... Axaxax kakvi likovi......da ne verujes....... Kompleksi su teska bolest.

  • Др

    12. decembar 2019 | 17:54

    Није можда, већ сигурно, али неће дочекати јер ће их генијалци из управе продати!

  • M.D.

    12. decembar 2019 | 17:48

    Ali Terzić želi osam stranac u timu u dmaćem prvenstvu,i sve filijale zvezde su podržale !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA