≫ 

Marinakis silazio u svlačionicu na poluvremenu meča Olimpijakos - Zvezda!

Predsednik kluba iz Pireja napustio je ložu tokom pauze od 15 minuta

  • 55
Evangelos Marinakis Foto: Marko Jovanović

Predsednik Olimpijakosa, Evangelos Marinakis, silazio je na poluvremenu utakmice protiv Zvezde do svlačionica, saznaje Telegraf. On je viđen u prostoru koji je predviđen za aktere utakmice, a ložu je napustio tokom 15 minuta pauze.

Ovaj pola milijarde "težak" grčki biznismen je jedan od najbogatijih i najmoćnijih ljudi Grčke.

Nije poznato zbog čega je to uradio, da li je svojim pulenima samo želeo da pruži podršku, ili da bude neka vrsta pritiska na protivnike i arbitre, pošto važi i za "opasnog momka", koga su svojevremeno grčke vlasti hapsile zbog sumnje da je nameštao utakmice crveno-belih iz Pireja, ali i zbog navodnih optužbi za krijumčarenje droge.

Često je umeo da ima i brutalne poteze, pa je tako svojevremeno raspustio čitav tim Olimpijakosa nezadovoljan igrama prvog tima.

Posle žreba Lige šampiona u Monaku imao je samo reči hvale za Zvezdu. Nakon što je saznao da njegov tim igra protiv Zvezde u Ligi šampiona, tim sa Marakane nazvao je "naša srpska braća", a nakon toga imao je i večeru sa generalnim direktorom Zvezde, Zvezdanom Terzićem u Monaku.

Evangelos Marinakis, FK Olimpijakos, Zvezdan Terzić Zvezdan Terzić i Evangelos Marinakis; Foto: Crvenazvezdafk.com

Podsetimo, Crvena zvezda je posle poraza od Olimpijakosa od 1:0 ispala iz Evrope. Crveno-beli su do 87. minuta imali sve u svojim rukama, a onda je Žander napravio glupost godine i rukom udario loptu u kaznenom prostoru.

Pored toga, Žander je imao seriju neshvatljivih poteza, koji su izludeli navijače Zvezde, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da su na onakav način izbačeni iz Evrope.

Video: Neshvatljiva serija grešaka Žandera za 10 minuta na terenu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    12. decembar 2019 | 20:52

    E sad ce da ispadne da je jos namesteno. Evo da pomognem Miloju u analizi. Pocecu od Kopenhagena u Beogradu, Zander ulazi u igru, kao ovcu ga izbaca Biel i tu pravimo penal i rizikujemo prolaz. Jang Bojs u gostima vodimo 2:1 ulazi Zander koji je ispao kod napada, pa je Boache pokusao da pokrije poziciju levog beka i napravio penal za 2:2. Protiv Backe Jander postize auto gol. Protiv Totenhema ulazi Zander kod 1:0, njegovim greskama gubimo 4:0. Protiv partizana Zander ponovo krivac za gol. Protiv Olimpijakosa Zander ulazi u igru i pravi penal. Znaci covek nam je ove sezone utrpao 8 komada ali i dalje nije izbacen iz ekipe.

  • Komsa

    12. decembar 2019 | 18:46

    Išao do Žandera :)

  • 🔒

    12. decembar 2019 | 15:44

    Logicno, spustio se da zajedno sa Terzom I Mrkelom daju uputstva Zanderu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA