Fudbaler Čukaričkog pred meč sa Zvezdom: Nećemo odustati od svoje igre na Marakani!

Aleksandar Đorđević ističe da je duel protiv crveno-belih uvek motiv više

  • 6

Fudbaler Čukaričkog Aleksandar Ðorđević, pred zaostali meč Superlige protiv Crvene zvezde, kaže da se tim neće braniti već da će igrati svoju igru.

- Crvena zvezda je uvek motiv više za sve nas. Prvi su na tabeli, aktuelni su šampion. Igraju pred svojim navijačima, žele da proslave zvanje jesenjeg prvaka. Oni jesu moćna ekipa, ali Čukaricki će igrati svoju igru, nećemo odustajati od ideje sa kojom smo počeli ovu sezonu - rekao je Đorđević za klupski sajt.

Ðorđević je izajvio da su "Brđani" svesni kvaliteta crveno-belih i da će se desiti da se prilagode igri rivala, ali kako kaže, osnovna ideja nije da se brane.

Čukaricki je slavio u poslednjem duelu protiv Crvene zvezde na Banovom brdu posle preokreta (3:2), a na trijumf na stadionu "Rajko Mitić“ u Superligi čeka vec tri i po godine.

- Moraćemo da obratimo pažnju na svaki detalj utakmice protiv tako kvalitetnog rivala. Siguran sam da nas čeka i lepa atmosfera, uvek je privilegija igrati na tom stadionu, ambijent će i nama mnogo znaćiti. Jesmo već svi na izmaku snage, odigrali smo preveliki broj mečeva u ovoj polusezoni, ali za duele kakav je ovaj sa Zvezdom, uvek ima snage i motiva - zaključio je Ðorđević.

Zaostali meč 6. kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA