≫ 

Ronaldo: Finale Lige šampiona protiv Reala bih prihvatio odmah, ali da Juventus pobedi

Dvojako će navijači madridskog kluba protumačiti ovu izjavu svog nekadašnjeg asa

  • 1
Kristijano Ronaldo, FK Juventus Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da bi voleo da se sretne sa Real Madridom što kasnije u žrebu Lige šampiona.

CR7 bi se tako sastao sa svojim bivšim klubom, a istovremeno je izjavio i kako sanja triplu krunu sa Starom damom, što se možda neće nekim dopasti navijačima Kraljevskog kluba.

- Real je strašan tim i radije bih da ih vidim što kasnije. Kad biste me pitali da potpišem utakmicu sa njima u finalu Lige šampiona, odmah bih pristao - kazao je Portugalac za Skaj.

Ronaldo je Madriđane vodio do četiri trofeja Lige šampiona od 2014. do prošle godine i tu dominaciju su prekidali samo Barselona 2015. i Liverpul ove godine.

Ove godine nije stigao sa Juventusom do polufinala jer je Ajaks igrao lepši i efikasniji fudbal, a Kopljanici su u osmini finala eliminisali upravo Real.

- Osećam se dobro. Problemi sa povredama su prošlost, bio sam četiri nedelje u bolovima zbog problema sa kolenom, ali sam sada dobro. Stvari se popravljaju i čak i lično. Igramo bolje i imamo više samopouzdanja - dodao je Kristijano.

Podsetimo, Juventus je grupnu fazu Lige šampiona završio sa 16 bodova ispred Atletiko Madrida (10), Bajer Leverkuzena (6) i Lokomotive iz Moskve (3). S druge strane, Real je u grupi A, završio drugi sa 11 bodova. Ispred je bio PSŽ sa 16, a iza Madriđana Briž sa 3 i Galatasaraj sa 2 boda.

Video: Kristiano Ronaldo trenira sa Portugalom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA