≫ 

Tošiću žao eliminacije, drago zbog navijača: Imali su šta da vide protiv Astane, ovako moramo stalno

Svestan je Bambi kakva je prilika propuštena u Hagu

  • 4

Partizan je sa osam bodova okončao grupu Lige Evrope, dva boda iza AZ Alkmara, a sve je moglo biti srećnije i drugačije da nije bilo "crnih minuta" u završnici utakmica sa Holanđanima, pa je trijumf nad Astanom imao "samo" utešni karakter.

Valja, opet, podsetiti da su crno-beli dva puta vodili protiv AZ-a u dva meča, oba puta sa igračem više - i tu "zlatnu" priliku uspeli da proćerdaju.

Otud i žal na licu Zorana Tošića uprkos pobedi nad Astanom na "zatvaranju" grupne faze, još je veći nakon saznanja da su Holanđani pretrpeli debakl u Mančesteru.

- Sigurno da jeste... Eto, tih nekoliko minuta nas je odbvojilo od, slobodno mogu da kažem, fenomenalne polusezone. Mi smo danas odradili sve što je bilo do nas, odigrali smo dobru utakmicu od prvog minuta, bili smo svesni da je Astana van ritma, bilo su u obavezi da odigraju, a mi smo to od prog minuta iskoristili i želeli što pre da pokrenemo utakmicu u našem smeru. Posle je sve bilo lakše. Držali smo dobar ritam 90 minuta, trudili se i zasluženo pobedili, a mogli i ubedljivije.

Trener Savo Milošević je brinuo pre meča zbog istrošenosti...

- Dobro, kada malo pogledamo u prošlost i analiziramo sve velike utakmice koje smo igrali, mislim da su one izvukle najbolje od nas i to treba nekako da prebacimo na one " na papiru" manje utakmice. Da i njih uvek shvatamo ozbiljno i da "meljemo" od prvog minuta. To je ono što treba da radimo od proleća i biće to dobro.

Na kraju, neizostavan utisak večeri su aplauzi navijača.

- S obzirom na to da je decembar, da je hladno, zadovoljni smo što su navijači bili u velikom broju. Nadam se da su uživali, da su imali šta da vide.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šuki

    13. decembar 2019 | 09:11

    A da igramo sa mali mokri lug bili bi prvaci

  • Alo Miileeee

    13. decembar 2019 | 06:47

    Bolje pogledaj svoja centriranja posle 30 godina šutiranja lopte

  • rakikavasaki

    13. decembar 2019 | 00:27

    Ajde ne lelemudaj puno spabanje odmor pa idemo dalje tebi zao para od premika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA