≫ 

Evo šta je Pavlović rekao o poslednjoj evropskoj utakmici za Partizan: Završili smo kako treba...

Pobeda je značila mladom štoperu

  • 5

Štoper Partizana Strahinja Pavlović nije mnogo hteo da priča o svojim osećanjima i poslednjem evropskom meču u dresu Partizana, ali je srećan što je epizoda završena trijumfom.

Partizan je kod kuće pobedio Astanu sa 4:1, a Pavlović je odigrao svih 90 minuta na meču u Humskoj.

- Šta da kažem, bitno je da smo završili kako treba učešće u Ligi Evrope. Prikazali smo jednu lepu igru, bio nam je veliki motiv što je došlo dosta ljudi večeras. Iskreno nismo očekivali da će doći toliko posle one utakmice u Hagu, ali eto došli su i zahvalni smo im na tome. Nadam se da smo im uzvratili - rekao je Pavlović posle utakmice.

Pavlović će u januaru potpisati za Monako, te naredne sezone sigurno neće igrati za crno-bele, o čemu ste ekskluzivno mogli da čitate na našem portalu.

- Ne znam šta bih rekao, meni je svaka utakmica u dresu Partizana jako bitna i svaku igram, to se može videti, sa sto posto svojih mogućnosti. Videćemo, ima još mnogo utakmica do kraja sezone i u svakoj ću uživati kao što sam i do sada - izjavio je Pavlović.

Video: Stojković posle razbijanja Astane govorio o svojoj povredi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    13. decembar 2019 | 03:14

    Mustafa..drago mi je sto je Mustafa kriv za gol iz Vojvode Stepe, drago mi je jer se taj Mustafa sada oseca lose.. a realno i treba da se oseca lose, upropastio je svoju svetlu buducnost, sledecih 15 godina nece partizan imati priliku da se bori za bilo koji rezultat, moguci napredak. Eto vam mustafe, sve dodje na svoje, svi mi to kazemo..ali neko je sampion sveta a neko nema nista, svakom po zasluzi..

  • Milan

    13. decembar 2019 | 08:12

    Tacno tako zavrsili ste kako treba

  • nscz

    13. decembar 2019 | 09:07

    A sta bi bilo da su prosli. Evo ne moze se naci vest o sportu a da nije Partizai ili Bogdan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA