Suma očarao Arape: Partizanu stigla ponuda od 3.000.000 evra za Gvinejca!

Isti klub koji je početkom sedmice ponudio 1.500.000 evra posle potpisivanja novog ugovora i sjajne role protiv Astane duplirao obeštećenje

  • 36
Sejduba Suma, FK Partizan Sejduba Suma; Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Početkom sedmice Partizan je započeo pregovore sa Sejdubom Sumom u vezi sa produžetkom ugovora, ali nije bio jedini koji je stavio ponudu pred Gvinejca, štaviše takmaca je imao u jednom turskom i jednom od bogatijih klubova iz Ujedninjenih Arapskih Emirata, koji je nudio obeštećenje od 1.500.000 evra.

Ipak, fudbaler je dao reč treneru Savu Miloševiću, u četvrtak se dogovorio i sa čelnicima i produžio saradnju, ali Arape to očito nije pokolebalo. Jutros je u Humsku stigla nova ponuda, ali je, kao i prethodne – odbijena!

Shvativši da su izgubili benefite kada je Suma stavio paraf na novi trogodišnji ugovor i da više ne važi cifra koja je bila na snazi početkom radne nedelje, a u međuvremenu je Gvinejac odigrao još jedan sjajan evropski meč, klub iz Emirata je danas duplirao obeštećenje.

Na adresu crno-belih je od istog kluba stigla početna ponuda od 3.000.000 evra, koji bi odmah bili isplaćeni klubu iz Humske, a na obeštećenje su ponuđeni i bonusi koji bi bili ostvareni na konto učinka fudbalera u novoj sredini.

Baš kao i početkom sedmice, kada su bili u mnogo nepovoljnijoj pregovaračkoj poziciji, iz Partizana su na Daleki istok poslali isti odgovor – Suma nije na prodaju! To je želja trenera Sava Miloševića, koju klub ne želi da rameti, već naprotiv, ideja je, pisali smo već, da se oko Gvinejca i Natha u budućnosti gradi tim crno-belih.

U toku dana operativci kluba iz Humske i zastupnici fudbalera će kod notara “overiti” novu trogodišnju saradnju, a licitacija za prodaju Gvinejca je okončana onog trenutka kada je ostavio potpis na hartiji.

Podsetimo, Savo Milošević je posle meča sa Astanom rekao da Suma vredi minimum 10 miliona evra.

Video: Suma posle gola otišao da zagrli Savu Miloševića

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    13. decembar 2019 | 12:32

    A sta kazu stubovi srbstva???? Buahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha.Bolji su la para,kafu,kanjas,zardin,boaci,tomato i da ne zaboravimo Jirku!Imate ih vi jos sto su placeni 3+ miliona no ko ce se setiti ni Miloje ih ne zna!!!

  • Baster

    13. decembar 2019 | 12:47

    Kako su vas obmanuli sinocnjom pobedom. Odigrali dobro u nebitnoj utakmici protiv tima koji bi se u našoj ligi borio za treće-četvrto mesto,a glodarčići se primili kao da su izborili proleće u LŠ.Do juče vikali "uprava napolje" i "Savo odlazi i povedi bombe". Kako vas je debeli prešao. Drma će sa vama takvima još dugo.. A Zvezdi sledećih nekoliko sezona titula,jer će Terzić,Čović a i Vučić još dugo vladati. I ne zaboravite,izvisili ste ubuduće i za LE,jer ćete se u našoj ligi još dugo, dugo boriti za drugu poziciju.

  • Madjija

    13. decembar 2019 | 11:55

    Da se kod nas Terza pita, on bi to vec prodao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA