≫ 

Borjan poziva Delije na meč protiv Čuke: Potrebni ste nam! Verujte u nas kao što mi verujemo u sebe!

Golman Zvezde imao poruku za navijače pred poslednji meč u 2019. godini

  • 30
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Milan Borjan tvrdi da eliminacija od Olimpijakosa u Ligi šampiona neće ostaviti traga na ekipu Crvene zvezde i nada se da će tribine za meč protiv Čukaričkog biti pune, kako bi ekipi navijači dali dodatnu snagu da pobedom završe polusezonu.

- Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali Bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate.

- Ostalo nam je prvenstvo i Kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Saigračima i meni bi to zaista mnogo značilo, pa se nadam da će Delije ispuniti tribine, napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Mi ćemo sa naše strane na terenu učiniti sve da ih obradujemo novom pobedom i da na jedan lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe - ističe Borjan.

FK Olimpijakos, Fk Crvena zvezda Milan Borjan neutešan posle primljenog gola od Olimpijakosa; Foto. AP/Tanjug

Čukarički je dobra ekipa, mlada, poletna a trenutna dvocifrena prednost u odnosu na Vojvodinu ne može da promeni pristup šampiona prema obavezama i utakmici.

- Prednost jeste značajna ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače - uverava jedan od najboljih igrača našeg tima.

Cene ulaznica za ovaj susret su jedinstvene, 100 dinara za sve tribine, a utakmica se igra od 15 časova na Marakani u nedelju 15. septemb

Video: Samo je Borjanova koncentracija spasla Zvezdu ubedljivijeg poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dak

    13. decembar 2019 | 16:20

    Ljudi o cemu ovi ludaci komentarisu?Pa prvi smo,igrali 2 godine zaredom ligu sampiona,pre toga liga evrope.O cemu se ovde radi?Ajmo zvezdasi da podrzimo tim i trenera.

  • Dzoni bc

    13. decembar 2019 | 15:13

    Borjane legendo, pravi i realni navijaci su uz vas i uz milojevića, samo sto se ne oglasavamo bas cesto, pa se mozda stice pogresan utisak. Nakon 26god bez elitnog takmičenja, i oko 10 god bez kupa uefa/lige evrope, uspeli ste da vratite najvece ekipe na nas stadion, stigli smo od kairata i ispadanja u prvom, drugom kolu kvalifikacija, do toga da budemo ljuti i razocarani sto nismo nastavili takmicenje nakon grupne faze LIGE ŠAMPIONA?! Ako to nije uspeh, sta je onda? Cak nismo ni najgori nakon grupne faze, 28 pozicija, i to nam smeta??? Činjenica je da igramo losije nego prosle godine i da se promasilo sa pojačanjima, ali radije biram da vas gledam i u takvim izdanjima nego da ne igrate evro kupove uopšte! MI SRBI NISMO REALAN NAROD, onaj totenhem vredi vise stotina miliona, bajern oko milijardu, bajern spakuje 7 komada u gostima totenhemu a mi sa 4,5 miliona ulaganja hocemo da pariramo takvim ekipama? Nema sanse! Budimo realni!

  • Miki

    13. decembar 2019 | 14:04

    Ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA