≫ 

Evo kakva je sudbina Žandera u Zvezdi posle neshvatljivog penala protiv Olimpijakosa!

Sportski direktor crveno-belih progovorio o statusu Brazilca

  • 91
Žander, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, razgovarao je sa nekoliko novinara, među kojima je bio i Telegraf, gde se dotakao gorućih tema posle utakmice u Atini protiv Olimpijakosa.

Nezaobilazna tema bio je Žander, koji je u 86. minutu skrivio penal, iz kojeg je Olimpijakos postigao gol za pobedu i tako izbacio Zvezdu iz Evrope.

Mrkela ističe da će nakon utakmice sa Čukaričkim (nedelja 15.00), biti urađena analiza svega urađenog i da će nakon toga biti doneta odluka o statusu Žandera.

Vladan Milojević, Mitar Mrkela Tema analize biće i Vladan Milojević; Foto: Marko Jovanović

- Na kraju polusezone ćemo napraviti analizu. Žander ima neko poverenje u smislu nekih igračkih kvaliteta. E sada, moram da kažem da je specifična situacija koja se napravila posle njegovog igranja rukom, kakve posledice ostavlja na nekog igrača u psihološkom smislu - rekao je Mrkela.

Upitan je i da li je napravljena analiza njegovih neshvatljivih poteza protiv Olimpijakosa, jer je pored skrivljenog penala imao još nekoliko neverovatnih grešaka.

- Ne znam šta bih rekao na to, ali ne treba Žanderu skidati glavu - kratko je odgovorio Mrkela.

Video: Sve greške Žandera protiv Olimpijakosa

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko stvarno treba da ode ?..

    13. decembar 2019 | 17:19

    Normalno da mu ne treba skidati glavu, ali necije druge treba da lete Zander je najmanje kriv, Naprimer Milojevic prvi a drugi je Marin pai on je promasio zicer zasto je trener promenio izvodjaca penala, ako puca Marin neka puca, nemenja se taktika u odlucujucem mecu i ta kukavicka igra neka vas je sramota, imas sistem igre za nulu sto se i pokazalo kao tacno primili ste dvadeset golova na tri ili cetiri utakmice i sad vam je kriv neki Brazilac niste ni isli na pobedu nego na neresen rezultat Kukavice i igras potavu 4 3 2 1 ko jos igra tako kilavo mislili ste da pobedite sa jednim smotanim spicem pa nije on Ronaldo ili Mesi i zato Milojevicu Hvala puno ali ODLAZI.

  • MRKI

    13. decembar 2019 | 16:42

    Penal je više nego namerno urađen, niko nije lud, samo što pokušavate od ljudi koji vole fudbal da napravite budale. Jednog dana neće više biti nikog na stadionima...

  • Ax

    13. decembar 2019 | 16:26

    Može se promašiti u jedno ili dva pojačanja, ali promašiti sve igrače koji su dovedeni ovog leta, e to je za kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA