≫ 

Želim ponovo da dam gol Zvezdi: Fudbaler Čukaričkog najavljuje napad na šampiona!

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati

  • 5
Slobodan tedić, FK Čukarički

Foto: MN Press

Mladi napadač Čukaričkog Slobodan Tedić istakao je da se nada da će, isto kao i pre 16 meseci, biti strelac na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde.

Tedić je tada prvi put debitovao u startnoj postavi za Čukarički i postigao gol u porazu 2:1, s tim da sada priželjkuje bolji rezultat.

- Voleo bih da ponovo zatresem mrežu na gostovanju Crvenoj zvezdi. Taj gol mi je izuzetno drag, uz prvenac koji sam postigao sezonu ranije protiv Vojvodine, svakako najdraži. Posebno zbog činjenice da sam tada prvi put bio starter u dresu Čukaričkog. Neka se ponovi i ove godine - rekao je Tedić za klupski sajt.

Tedić je iz sastava aktuelnog šampiona kao najveću opasnost izdvojio kapitena Marka Marina.

- Sjajan su tim, ali ako nekoga moram da izdvojim, to je naravno Marin. Stranci su im takođe veoma kvalitetni, domaći igrači na nivou. Biće nam izuzetno teško na gostovanju lideru Superlige - navodi fudbaler na pozajmici iz Mančester Sitija.

SLOBODAN TEDIC

Foto: MN Press

Tedić napominje da je prevashodni cilj osvajanje tri boda i da Čukarički nema nameru da se brani.

- Uvek Čukarički uvek ide na tri boda. Nećemo odstupati od našeg stila igre sa visokim presingom. Znamo ko nam je protivnik, znamo njegove kvalitete, verujem da će biti šansi na obe strane, a potrebno je da mi naše iskoristimo. Takođe, uvek je lepo igrati pred što više navijača. Nadam se da će biti dosta publike, to će i za Čukarički biti velika inspiracija - dodao je talentovani napadač.

Čukarički je ove sezone već slavio protiv jednog od večitih rivala kada je bio bolji od Partizana na Banovom brdu 2:1, što daje dodatni optimizam Tedić pred Zvezdu.

- Baš posle pobede protiv Partizana bili smo malo emotivno ispražnjeni, ali svima je jasno da za duel protiv Crvene zvezde postoji ekstra motiv. Želimo kalendarsku godinu da završimo na najlepši mogući način i da probamo da eventualno iskoristimo Zvezdin umor i činjenicu da joj neće biti lako posle nesrećnog poraza u Atini. Ali, pre svega moramo da odigramo izuzetno kvalitetno, pa tek onda možemo nečemu da se nadamo - zaključuje Tedić.

Video: Veliki preokret na Brdu, Čukarički došao do 3:2 protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    14. decembar 2019 | 09:31

    Napad na sampiona? Hahahaha smesno

  • Duke

    14. decembar 2019 | 10:09

    Samo da znate kao i dosad!Nema jakih duela,nema sutiranja jako ka golu Zvezde jer lopta moze pogoditi i povrediti nekog od vedeta Kanjasa,la paru,tomatoa,zandera,marina,borjana,degeneka....Znaci bez faula i po mogucnosti kada se budete sklanjali neka golove daju Tomato i Bocko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA