≫ 

Jović ide u Premijer ligu? Srbin na izlaznim vratima Bernabeua, Real u zamenu dovodi "zver"

Odlazak je izvestan već u januaru?

  • 39
Foto: Luka Jović Foto: MN Press

Fudbaler Real Madrida Luka Jović možda se ubrzo oprosti od tog kluba, tek što je stigao u njega, jer kako piše Kalčomerkato, Real ga sprema za "trampu".

I to sa Arsenalom već u januaru. Ne trajno doduše, već na pozajmicu, s tim što bi u suprotnom smeru otišao Pjer Emerik Obamejang koji je ove sezone svetla tačka u dresu Tobdžija.

Arsenal bi dobio i određenu svotu novca, a Kalčomerkato piše da su se dve ekipe već sastajale ovim povodom.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Međutim, pitanje je koliko je to tačno jer Jović ove sezone nikako ne uspeva da se nametne u Realu gde je odigrao 12 utakmica i dao jedan gol.

Zbog cifre od 60 miliona evra plaćene za njega Ajntrahtu iz Frankfurta i činjenice da je doveden kao "mesija" koji će spasiti posrnuli napada Kraljevskog kluba, Jović nije uspeo da se nametne.

Zinedin Zidan, trener "blankosa" ga je stavio u drugi plan, daleko iza Benzeme, Vinisijusa i Rodriga, za koje se kaže da im godine nisu problem u adaptiranju ka top formi i nastupima.

Podsećanja radi, Obamejang je u Engleskoj za Arsenal dao 13 golova na 20 utakmica u svim takmičenjima.

Liverpul je ove sezone jedan od najsigurnijih kladioničarskih tipova, a danas od 13.30 dočekuje Votford, i veliki je favorit. Kec je 1,20, pobeda sa bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,40, a kombinazzija 1&4+ 2,05, pa birajte. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Votford.

Sosijedad odlično stoji na tabeli španske lige (4. mesto), ali mu je međusobni bilans s Barselonom poražavajući, pa kvota 1,75 na Barsu u današnjem susretu (16.00) deluje vrlo primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Sosijedad - Barselona.

Video: Luka Jović dominirao u nožnom tenisu na treningu Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    14. decembar 2019 | 11:59

    Gde ste ganci kada sam rekao da Jović nije za Real svi me ispljuvaste jer on je po vašem genije. Šta sad ko je bio u pravu još jeda dokaz da ko u dresu Zvezde postigne dva gola odmah je junak genije. Žao mi je vas jer više od polovine navijača Zvezde jedva zna da se potpiše. Sami ste videli Pavkov dade dva gola slučajno Liverpulu odmah posta heroj zvezda a gde je sada pa nije svaki dan badnji dan ko zna zna ko nezna ubode kao ćorava koka zrno i posle ništa. Joviću želim sve najlepše u karijeri ali nije on za naj veće klubove i tačka.

  • Tutu

    14. decembar 2019 | 11:03

    Retko antipatican momak; drago mi je sto se raspao!

  • Bl

    14. decembar 2019 | 10:19

    Kako ce Sofia da zivi gdje Kisa pada nema nista od toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA