≫ 

Fudbaler Rivera "reprizirao" čuvenu magiju Denisa Bergkampa iz 2002. godine

Prava majstorija

  • 1
Foto: Printscreen Twitter

Fudbaleri River Plejta pobedili su u Kupu Argentine, pošto su sa 3:0 savladali Central Kordobu u brobi sa trofej.

Ekipa Marsela Galjarda je nedavno možda prokockala pobedu u Kopa Libertadoresu porazom od Flamega u poslednjih nekoliko minuta utakmice, ali se sada okitila novim trofejem.

River je poveo u 31. minutu golom Ignasija Skoka, duplirao prednost u 68. pogotkom Skokovg imenjaka Fernandeza, da bi konačan rezultat bio postavljen u 72. minutu kada je metu pogodio Hulijan Alvarez.

Međutim, posebno se izdvajio jedan potez Skoka kojim je podsetio na čuvenog Holanđanina Denisa Berkampa.

Berkamp je doduše u znatno težoj situaciji i protiv jačeg protivnika, Njukasla postigao gol 2002. godine, a Skoko je svoj dribling izveo na sredini terena, ali ovako lucidni potezi nisu tako česta pojava pa je vrlo lako uočiti da neodoljivo podsećaju jedan na drugi.

Liverpul je ove sezone jedan od najsigurnijih kladioničarskih tipova, a danas od 13.30 dočekuje Votford, i veliki je favorit. Kec je 1,20, pobeda sa bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,40, a kombinazzija 1&4+ 2,05, pa birajte. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Votford.

Sosijedad odlično stoji na tabeli španske lige (4. mesto), ali mu je međusobni bilans s Barselonom poražavajući, pa kvota 1,75 na Barsu u današnjem susretu (16.00) deluje vrlo primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Sosijedad - Barselona.

Video: Slavlje navijača posle trijumfa na najopasnijem svetskom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA