≫ 

Pričali su mi da je u svom svetu i nezainteresovan: Milošević otkrio zašto ga je Suma zagrlio

Nije hteo da veruje u "rekla-kazala"

  • 19
Savo Milošević, Sejduba Suma

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Trener Partizana Savo Milošević objasnio je da je zagrljaj sa Sejdubom Sumom posle gola Gvinejca protiv Astane posledica poverenja koje je Milošević od starta ulio Sumi.

Savo je na konferenciji pred meč sa Radnikom u Surdulici istakao da nije hteo da veruje pričama o tome kakav je Suma dok se nije lično uverio.

- Mogu samo da kažem da sam prezadovoljan onim što je Suma uradio od letos kad se vratio u Partizan, kao adekvatna nagrada je došao novi ugovor. Sve što je uradio u ekipi za pet meseci je za svaku pohvalu. Rekao sam i u junu da neću donositi odluku na osnovu priča i razmišljanja drugih ljudi, volim u sve sam da se uverim. Tako smo radili. Pružio sam mu šansu, maksimalno je iskoristio i to je normalna stvar. I on pokazuje da je... kad sam došao čuo sam da je isključen iz dešavanja, da je u svom svetu, da je nezainteresovan. A evo sve ove stvari pokazuju da je itekako zainteresovan da dobro igra, da ekipa dobro igra i da je posvećen ovom klubu i timu i ovo su samo potvrde da je to tako - kazao je Milošević.

Video: Suma posle gola otišao da zagrli Savu Miloševića

Umar Sadik, Bibras Natho i Takuma Asano su još trojica kvalitetnih stranaca koje su crno-beli letos "pikirali" i kako kaže Milošević, sa njima imali sreće jer su dobri momci.

- Takvi igrači nam trebaju, koji se identifikuju s ekipom. Rekao sam neki dan ne samo za Sumu, nego za sve strance. Oni nam jesu dali mnogo kroz golove i asistencije, ali mislim da je ključna stvar koju su doneli to što su posvećeni ekipi kao momci sa jakim karakterom. I kad nisu igrali dobro, davali su sebe za ekipu što je jedna od najbitnijih stvari - dodao je šef struke Partizana i istakao značaj dobre atmosfere u timu, koji posle lako "klikne" na terenu i u igri.

- Uvek je mogući problem adaptacija stranaca na domaće igrače. To prati sve ekipe u Evropi. Doći do te hemije između njih nije lako. Mi smo imali sreće da, pored toga što su ovi stranci dobri igrači koji prave razliku na terenu, isto su i sjajni momci i zato ih je ekipa prihvatila. Zato se i vidi ta hemija na terenu kroz dosta utakmica ove sezone je sve delovalo bar 20 posto bolje zbog hemije - rekao je Milošević.

Podsećamo, Radnik i Partizan igraju odloženi meč šestog kola Superlige u nedelju od 13 sati u Surdulici. Crno-beli ovu utakmicu čekaju sa trećeg mesta Superlige i sa 41 bodom iza Vojvodine (42) i Crvene zvezde (52).

Video: Milošević priznao grešku u Holandiji: Čim sam izvadio Sumu, znao sam...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️⭐⭐

    14. decembar 2019 | 18:48

    TI SI PONOS ZEMLJE MOJE. Za druge me bas...⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪🏆🏆🏆🏆🏆🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈

  • Oki

    14. decembar 2019 | 16:27

    Partizan dobro igra od kada je Savo trener.Ima igru koju zvezda nema.To kažem ja koji navijam za zvezdu.Za partizan i sve naše timove navijam kada igraju evropske utakmice.Suma igra dobro od ovog leta i treba nagraditi Ilieva što ga je doveo,

  • Pustinja 21

    14. decembar 2019 | 15:49

    Ono kad nevidis sumu od drveta sadika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA