≫ 

Junajted već "bukirao" Salcburgovog vunderkinda, hoće i Lautara: Đavoli prave "Solskjerove bebe"

Solskjer ima više opcija

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer mogao bi već u januaru da dobije tri kvalitetna pojačanja pošto ostrvski mediji pišu da je Junajted spreman da da 120 miliona funti za Lautara Martineza i Leandra Paredesa.

Uz njih dvojicu, navodi se i da je Mančester obezbedio dogovor sa Erlingom Brojt Holandom, norveškim napadačem iz Salcburga, sa kojim se Solskjer već sastao.

Ukoliko ih realizuju sve, time bi doveli dvojicu veoma mladih (Martinez 22, Holand 19) i jednog igrača koji još nije ušao u najzrelije godine (Paredes 25), pa bi nastavili projekat  ranog "bacanja u vatru" talenatovanih igrača.

Crveni đavoli su na ovakve poteze bili primorani zbog katastrofalnog prvog dela sezone u kom su pobedili u samo šest od početnih 16 utakmica. Lautaro je dao do sada osam golova u Seriji A i još pet u Ligi šampiona, a pošto Inter nije prošao u nokaut fazu, otvoren je za pregovore.

S druge strane, Holand je dao 28 golova već za Salcburg, koji ga neće pustiti za male pare, ali je i Solskjer dobio 250 miliona funti za pojačanja pa ne bi trebalo da bude problema sa se oba transfera realizuju.

Što se tiče Paredesa, on nije uspeo da se nametne u timu Pari Sen Žermena i postavci Tomasa Tuhela, pa je on gotovo siguran za odlazak sa Parka Prinčeva.

Inter je ispao iz Lige šampiona i sve snage će usmeriti na prekid Juventusove dominacije u Seriji A, gde su Nerazuri lideri. Večeras (20.45) ih čeka gostovanje Fiorentini koja igra vrlo neubedljivo, a kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina - Inter.

Valensija je u odličnoj seriji i večeras (21.00) ima priliku da je kruniše trijumfom nad Real Madridom na Mestalji. Neće to, naravno, biti lak posao. Kec je 3,60, iks takođe 3,60, a dvojka je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Real Madrid.

Menhengladbah je lider Bundeslige, pobedio je i Bajern, a kvota na njih na današnjem (15.30) gostovanju devetoplasiranom Volfzburgu je čak 2,75. Kec nosi identičnu kvotu, a iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZARt za Volfzburg - Menhengladbah.

Video: Stadion Karaiskakis sav u crveno-belom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA