Savo sumirao burnu crno-belu jesen: Partizanov fudbal je prepoznatljiv, stvaramo mlade igrače...

U klubu iz Humske imaju razloga za optimizam uprkos stresnoj eliminaciji iz Evrope i kaskanju za "večitim rivalom"

  • 14
savo milošević Foto: MN Press

Savo Milošević je Partizanovu polusezonu punu uspona i padova, velikih pobeda i stresnih poraza, ocenio kao zadovoljavajuću.

Crno-beli su trijumfom nad Radnikom u Surdulici, u meču odloženog 6. kola, stavili tačku na turbulentnu jesen u kojoj su, utisak je, mnogo više dobili nego što su izgubili.

Takav utisak ima i Milošević.

- Zadovoljni smo kako smo završili ovu sezonu. Ne možda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače koji su postali konkurentni na Evro sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima.

Sledi dugo čekani odmor, punjenje baterija i pripreme pred prolećni deo sezone u kojoj klub ima velika očekivanja uprkos osetnijem zaostatku naspram Zvezde.

- Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu. Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema. Sastajemo se 10. januara, a već 13.putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle tri dana odlazimo za Katar - izjavio je Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    15. decembar 2019 | 16:18

    Јој, да ово чита неко ко не зна право стање ствари, помислио би да сте прваци Европе, а не сасвим осредња екипица у Линглонг лиги!!!?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. decembar 2019 | 16:58

    Слажем се, само тако, остани са све триом ВВВ...

  • W

    15. decembar 2019 | 16:43

    Aha igrate kao Parma devedesetih hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA