≫ 

"Donirajte, nažalost ja ne mogu više": Mihajlović poslao jaku poruku za davanje koštane srži

Koštana srž spasava živote, zato donirajte - istakao je Siniša Mihajlović

  • 11
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bolonje sastaju se sa Atalantom u 16. kolu Serije A, a sam uvod u meč napravio je trener domaćih Siniša Mihajlović koji je pozvao sve u Italiji da doniraju koštanu srž. 

Kak oprenose mediji u Italiji, Mihajlović se u ime Italijanske asocijacije za borbu protiv leukemije, limfoma i mijeloma obratio javnosti.

- Zahvalan sam svima u asocijaciji, kao i doktorima. Istraživanja su napredovala i zahvaljujući tome, strašna bolest kao ova sa kojom se ja borim postala je izlečiva. Pre svega, sve što želim da kažem je: "Prevencija je fundamentalna". Kontrolišite sebe jer je to od velikog značaja - istakao je Mihajlovići poslao dve važne poruke:

- U Italiji ne ulažemo dovoljno. Zaostajemo za zemljama na severu, za Sjedinjenim Američkim Državama, za Nemačkom. Koštana srž spasava živote, zato donirajte. Nažalost, ja ne mogu više. I, kažem svima koji  mogu: donirajte - zaključio je Mihajlović.

Da podsetimo, Siniša Mihajlović poslednjih nekoliko meseci se bori sa leukemijom, a posle primljenih terapija njegovo stanje je stabilno.

VIDEO: Savo Milošević zamalo zaplakao kada je pričao o Mihajloviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    15. decembar 2019 | 16:55

    Mani se gluposti. Preseli na Zlatibor i pocni sa prirodnom /alternativnom/ medicinom. Od te transplantacije kostane srzi je kratkotrajna korist.

  • ☝️

    15. decembar 2019 | 17:42

    Daj bre pomognite ovom Srbinu vise nema cekanja sto pre..Miha 💪💪si ti ovu bitku moras da dobijes,nema predaje

  • Mita

    15. decembar 2019 | 19:26

    Kad mozes na pamet ti ne pada, kad te pritisne dao bi ali ne mozes. JBG bto ti je zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA