≫ 

Cela sala aplaudirala govoru Vladana Milojevića na Zvezdinoj proslavi

Normalno, na pola puta smo stali-istakao je strateg crveno-belih

  • 66
Vladan Milojević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički u odloženom meču 6. kola Superlige Srbije sa 3:1 na stadionu "Rajko Mitić" i tako osvojili jesenju titulu koja je odmah proslavljena. 

Na svečanoj večeri, trener crveno-belih Vladan Milojević, koji je prethodno "zagolicao maštu" Delija izjavom posle meča i nije bio na konferenciji, pojavio se na proslavi i tom prilikom obratio se prisutnima.

- Čestitam mojim igračima i mom stručnom štabu, upravnom odboru, kao i svim zaposlenima i omladinskoj školi. Mislim da smo fenomenalno radili ove godine i postigli fenomenalne rezultate. Ono što bih posebno hteo da istaknem, zahvalio bih mojoj supruzi, mojoj porodici, mojoj deci.

- Sa druge strane, celoj porodici i svim ljudima koji su bili oko mojih igrača. Mi smo imali dosta napora. Dosta smo bili van kuće, dosta smo bili zajedno. Nekad kažem da bolje poznajem svoje saradnike nego moje najmilije. Čestitao bih im od srca, jer da nije bilo njih ni moji igrači ne bi bili srećni.

Video: Cela sala aplaudirala govoru Vladana Milojevića na Zvezdinoj proslavi

- Mi, normalno, idemo dalje. Završena je ova titula što bi se reklo, jesenja. Normalno, na pola puta smo stali - istakao je on, a onda je usledio gromoglasan aplauz, kada je voditelj programa dodao da sledi "još toliko".

Milojević je potom objasnio kakvi su privatno svi u timu

- Ja sam neko ko baca akcenat na svlačionicu. To razume svako ko je igrao fudbal. Neki put možda preterujem u nekim stvarima, jako sam zahtevan. Kao i svaki roditelj, kažem, to su moja deca. Moram prema njima da se ponašam zaštitnički. Oni su ljudi pre svega, i oni imaju svoje porodice i svoju decu. Pokušavamo da razgovaramo. Mnogo puta ja pogrešim. Ne greši samo onaj ko ne radi. Mogu da kažem samo da sam izuzetno ponosan i da ih sve jako volim - zaključio je on. 

Video: Zvezda gradi novi stadion: Terzić najavio velike promene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    15. decembar 2019 | 23:40

    Uzurpirali ste ime Crvene Zvezde,uzurpirali ste stadion,kitite se tudjim perjem generacija Crvene Zvezde od 1960-1992 koji su stvorili V´Crvenu Zvezdu a vi razgradjujete ono sto je prava i istinaska Crvena Zvezda gradila vise od 35 godina. Sram vas bilo nemate ni obraza a jos manje trenerskog umeca,izbaceni ste iz elitnog Evropskih UEFA takmicenja gde su drugi nabijali gol razliku na Crvenoj Zvezdi sto nikad se od 1950-1992 nije dogodilo. I pehar kupa Sampiona niste VI osvojili vec generacija Crvene Zvezde Sinise Mihailovica i trenera Ljupce Petrovica. Danas su svi u Crvenoj Zvezdi dodjosi koji nemaju veze sa elitnim fudbalom i zato kazem da je Crvena Zvezda uzurpirana od dodjosa koji u vreme SFRJ prve lige nebi bili ni cistaci klozeta stadiona Crvene Zvezde a kamoli da vode legendarni klub.

  • Nesa CZ

    15. decembar 2019 | 22:50

    Miloje nakon svih bruka za ovu godinu vreme je da se casno rastanemo. Hvala na svemu.

  • Al

    15. decembar 2019 | 22:26

    Udavi Miloje⚽️⚽️⚽️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA