Suma kupio Deda Mraza, Zdjelar dobio krem, Stojke spremio kovertu: Ovo su pokloni igrača Partizana

Novogodišnji duh zavladao među crno-belima

  • 4
FK Partizan Printscreet: Youtube/FK Partizan Beograd

Crno-beli su završili jesenju polusezonu pobedom nad ekipom Astane (4:1)u revanš meču grupne faze UEL, a potom su uzeli i tri boda u utakmici zaostalog 6.kola Linglong Tire SLS sa ekipom Radnika iz Surdulice (1:2).

Nekoliko dana pred kraj sezone crno-beli su pred karantinsku večeru organizovali druženje kojem su prisustvovali svi fudbaleri FK Partizan, a tokom kojeg su delili novogodišnje poklone.

Papiriće sa imenima drugih igrača izvlačili su još u petak 6.decembra 2019.godine uz pravilo da ne smeju da odaju kome je poklon namenjen. U pretprazničnom raspoloženju, nedelju dana kasnije pokloni su postavljeni ispod jelke na SC Partizan-Teleoptik da bi potom bili uručeni igračima koji su izvučeni.

Uz prisustvo trenera Sava Miloševića i stručnog štaba veče je bilo ispunjeno pozitivnom energijom, smehom i najvažnije timskom duhom.

Tako je Asano dobio poklon inspirisan Srbijom, Suma je kupio Deda Mraza, a Stojković je spremio kovertu. Kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️⭐⭐

    16. decembar 2019 | 12:50

    PONOS SRBIJE ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏐🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🏈🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA