≫ 

Saznajemo! Zvezda želi Мilutina Vidosavljevića: Počeli pregovori za "srpskog Asensija"

Crveno-beli označili fudbalera Čukaričkog kao prioritetnu metu u prelaznom roku

  • 28
Milutin Vidosavljević Milutin Vidosavljević u dresu reprezentacije Srbije; Foto: MN Press

Crvena zvezda već planira pojačanja za zimski prelazni rok, a kao jedan od prioriteta označen je omladinski reprezentativac Srbije i fudbaler Čukaričkog, Milutin Vidosavljević, saznaje Telegraf.

Čelnici crveno-belih već su započeli pregovore sa predstavnicima igrača, a uskoro bi trebalo da se sedne za sto i sa čelnicima Čukaričkog, kako bi se "opipao puls" i dogovorilo obeštećenje za transfer.

Vidosavljeviću ugovor sa Čukaričkim ističe na leto 2021. godine, tako da može da bude slobodan, jedino ukoliko klub sa Banovog brda da dozvolu, a to znači i dogovoreno obeštećenje.

Vidosavljević igra na poziciji krilnog napadača, a može da pokrije i poziciju u samom špicu. Ove sezone je za Čukarički odigrao u svim takmičenjima 17 utakmica i postigao 2 gola i imao 3 asitencije.

Milutin Vidosavljević Milutin Vidosavljević u dresu Čukaričkog; Foto: MN Press

Podsetimo, Telegraf je prvi najavio velike stvari kada je Milutin Vidosavljević u pitanju i o njemu ste mogli da čitate opširno u prvom intervjuu koji je dao našem portalu.

Dudbalom je počeo da se bavi u FK Kosanica iz Kuršumlije sa 8 godina, zatim je posle 2-3 godine prešao u Niš u privatni klub Red Star, odakle ga je zatim doveo Čukarički.

Zvezda i Partizan su ga zvali i pre nekoliko godina, ali je ostao dosledan tome da ostane u Čukaričkom i da fudbalski napreduje. Zanimljivo, saigrač u Čukaričkom bio mu je Nemanja Radonjić, koji mu je tada i dao nadimak "Asensio", po fudbaleru Real Madrida, Marku Asensiju.

Pogledajte neke od njegovih poteza koji se mogu videti na Jutjubu:

Podsetimo, Zvezdi je za ovaj prelazni rok interesantan još jedan igrač Čukaričkog - Veljko Birmančević, koji "gori od želje" da pređe u Zvezdu, iako je svojevremeno nosio i dres Partizana.

Da postoji interesovanje potvrdio je i agent Birmančevića, ali je u razgovoru za Telegraf otkrio i da je trenutno bliža opcija za transfer u inostranstvo.

Video: Cela sala aplaudirala govoru Vladana Milojevića na Zvezdinoj proslavi

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    17. decembar 2019 | 10:16

    Srpski Asensijo na 17 utakmica 2 gola...

  • Zulu

    17. decembar 2019 | 11:47

    Zamisli dovodis mlade igrace iz Cuke, Rada, Vojvodine a tvoji omladinci godinama dominiraju, igraju i LS. Nista meni nije jasno...

  • Easy

    17. decembar 2019 | 10:22

    Kada pročitam srpski Asensijo, srpski Azar, srpski Messi, pitam se kada će te shvatiti da mi i nismo toliko dobri koliko mislimo da jesmo. Nema nas nigde po top klubovima, i kad ima opet ne igraju nikakvu ulogu. Jedino Tadić, ok! Naš fudbal je nikakav, bedan i jadan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA