≫ 

Zvezdan Terzić: Ako Milojević ode, imamo i plan C

Dirketor Zvezde dao najnovije informacije o statusu trenera

  • 46

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da bi voleo da Vladan Milojević ostane trener tog fudbalskog kluba.

- Još imamo trenera koji ima ugovor do juna 2020. godine. Voleli bismo da Milojević ostane i produži ugovor, to je naša želja - rekao je Terzić novinarima na stadionu Zvezde, gde cu crveno-beli zvanično produžili saradnju sa ruskom kompanijom Gazpromnjeft.

Direktor je upitan šta će se desiti ako Milojević ne ostane.

- Pametan čovek ima plan C, a ne plan B - odgovorio je Terzić, između redova poručio da klub ima više alternativa za slučaj da Milojević uskoro ode sa kormila crveno-belih.

Podsetimo, u toku današnjeg dana mnoge stvari bi trebalo da budu jasnije po tom pitanju.

Jedan dan je blizu ostanka, drugi je već miljama daleko od Marakane, ali je istina, prema saznanjima Telegrafa, da će Milojević u sredu tokom dana održati završni razgovor sa čelnicima kluba gde će se definitivno precizirati status čoveka koji je crveno-bele dva puta zaredom uveo u LŠ.

Međutim, sve navodi na to da je meč sa Čukaričkim poslednji za Milojevića na klupi Zvezde - barem u ovom mandatu! Činjenica je da je došlo do zasićenja s njegove strane, to je između redova i ponovio u finišu polusezone.

Video: Ova pobeda biće mi najdraža! Čudna izjava Vladana Milojevića posle trijumfa Zvezde

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    18. decembar 2019 | 19:44

    Ne razumem cemu sprdnja na Terzino ime, malo li je sta je uradio za Zvezdu posle stanja u kakvom je preuzeo zasto niste malo realni, ko je vama to bolji od njega???

  • Saša

    18. decembar 2019 | 15:29

    Puna podrška terzi direktoru, ako hoće miloje da ide neka ide, i u junu je hteo da ide, da se jednom završi sa ovim... Ako ode njemu hvala za sve...

  • Gro.Pik-sta

    18. decembar 2019 | 16:52

    stankovic dolazi da bi mu se sa mjesta trenera zvezde pripremio teren za selektora.To vam je 1000 %.Plan B je grof..uhodan u semu namjestaljki i plan b- piksi ako stankovic odbije..al piksi je potreban da kinezima uvaljuje bolesne i kilave penzionere koji su prvotimci ovog nazovi kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA