≫ 

Vest iz Rusije baca Delije u trans: Branislav Ivanović završava karijeru u Zvezdi

Ima logike...

branislav ivanovic Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda kreće sa rekonstrukcijom stručnog i igračkog kadra, glavni posao u tom smislu je već odrađen promenom trenera, a veliki posao tek predstoji u zimskom prelaznom roku.

Brojni igrači su već sada "viđeni" na izlaznim vratima, u pitanju su stranci, šansa će biti ukazana mlađim igračima, a u isto vreme, iz Rusije, "pravo niotkuda", stiže vest koja dodatno podgreva euforiju zbog dolaska Dejana Stankovića na trenersku poziciju.

Rusi pišu: Branislav Ivanović (35) u Zvezdi!

Na ovu temu u opširnom tekstu o planovima kluba iz Sankt Peterburga, piše portal RIA Novosti, koji navodi da bi proslavljeni srpski reprezentativac na leto, pošto mu istekne ugovor, došao kao slobodan igrač u tabor crveno-belih.

- Branislavu Ivanoviću ističe ugovor na leto i, kako stvari stoje, neće ga produžiti. U Zenitu kažu da će kapiten ekipe karijeru završiti kod kuće, u Crvenoj zvezdi, koju sa Zenitom spaja činjenica da imaju istog generalnog sponzora - navodi se u tekstu.

Branislav Ivanović, FK Zenit Foto: Profimedia/AFP

Izlišno je pričati koliko bi Banetovo iskustvo značio Zvezdi i Stankoviću na leto u novom pohodu ka Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Iako je u poznim igračkim godinama, Bane je i ove sezone nezamenjiv u defanzivi Zenita, u koji je stigao 2017. godine nakon devet sezona provedenih u londonskom Čelsiju.

Video: Audio snimak kojim Dejan Stanković potvrđuje da postaje trener Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    20. decembar 2019 | 08:50

    Jos Nemanja Vidic I kompletirana odbrana. U sredini Deki kao trener - igrac, u napadu Kum Pantela i Pali se masina... Koja sprdnja sa nama, a Miloja cemo od blata praviti kao Radonju u kosarci...

  • marko

    20. decembar 2019 | 08:59

    ubacite i Dzaju kad je vec tu nek odigra bar po 15min

  • Dejan

    20. decembar 2019 | 08:59

    Sta je sa vama ljudi.... Pa Bane je i u tim godinama izmislio fudbal za svakog koga bi doveli na njegovu poziciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA