Siniša Mihajlović prvi put u Beogradu posle lečenja: Obratiće se celoj Srbiji, obezbeđen i TV prenos

Legendarni fudbaler će u prestonicu Srbije doći privatnim avionom, a odmah posle govora se vraća na aerodrom

  • 16
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/Ap

Siniša Mihajlović se vraća u Beograd! Trener Bolonje će prisustvovati svečanosti koju organizuje FSS povodom 100 godina od osnivanja, a tom prilikom će u Narodnom pozorištu dobiti i nagradu za najboljeg trenera godine, posle koje će se obratiti Srbiji, potvrđeno je Telegrafu.

Prema nekim navodima, Mihajlović će iz Italije doći privatnim avionom koji je obezbedila Bolonja, ali neće se zadržavati, već će se nakon govora uputiti ka aerodromu i vratiti za Bolonju, jer je i njemu rizično da bude u kontaktu sa prevelikim brojem ljudi, jer je i dalje slabijeg zdravlja.

Miha je ove godine vodio utakmicu života u kojoj nije dozvolio da ga porazi teška bolest, već se hrabro uhvatio u koštac s leukemijom, a priznanje FSS-a ima i dodatnu simboliku u tom smislu.

Legendarni srpski fudbaler je prošao teške terapije u dve faze lečenja u bolnici Sant Osorla u Bolonji, gde mu je i presađena koštana srž nepoznatog donora. Sve vreme tokom lečenja Miha je vodio računa i o svom timu i iz bolnice je koordinisao sve vezano za treninge i pripremu ekipe za utakmice.

Čitava Italija ujedinila se u pružanju podrške Siniši, a navijači koji su ga nekada vređali, sada mu pevaju i skandiraju ime i pišu transparente.

Mihajlović je u Beogradu poslednji put u javnosti viđen na utakmici Crvena zvezda - Napoli u 1. kolu Lige šampiona, kada je zajedno sa ostalim igračima iz generacije Barija izneo pehar prvaka Evrope pred krcatu Marakanu.

FK Crvena zvezda Siniša Mihajlović i Dejan Savićević predvode genearaciju iz Barija sa "ušatim peharom"; Foto: Tanjug/AP

Svečanost u Narodnom pozorištu povodom 100 godina FSS i dodele "Zlatne lopte" počinje u 18 časova, a obezbeđen je i TV prenos na RTS 2, gde će gledaoci moći uživo da vide i govor Siniše Mihajlovića.

Reporteri Telegrafa takođe će biti na licu mesta i možete da očekujete najnovije informacije, intervjue, fotografije i snimke sa lica mesta.

Video: Dobrodošao kući tata, volimo te! Miha doživeo doček života od svoje dece

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA