Čeferin prokomentarisao dolazak Stankovića u Zvezdu: Iznenadio me Deki!

Prvi čovek UEFA izjavio da je spreman da pomogne izgradnju stadiona u Srbiji

  • 1
Aleksander Čeferin Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin, posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, izjavio je da je UEFA spremna da pomogne oko ulaganja u izgradnju stadiona širom zemlje.

Čeferin, koji je došao u Beograd na proslavu 100 godina Fudbalskog saveza Srbije, u izjavi Tanjugu poručio je da ga raduju planovi oko poboljšanja infrastrukture u Srbiji.

- Volim da dođem u Srbiju, u njoj se osećam kao kod kuće. Sastanak sa predsednikom Vučićem bio je dobar, pričali smo u vezi poboljšanja infrastrukture i planovi su dobri. Nadam se da će za par godina Srbija biti jedna od boljih zemalja po tom pitanju - rekao je Čeferin Tanjugu.

Na pitanje da li je bilo razgovora o izgradnji Nacionalnog stadiona, koji se planira u Beogradu, Čeferin je odgovorio da je bilo priče o više projekata.

- Razgovarali smo o više projekata, ali ne konkretno, jer nismo imali vremena. Apsolutno želimo da pomognemo, imamo sjajnu saradnju sa FSS i pomoći ćemo koliko možemo.

Čeferin se osvrnuo i na to što je Dejan Stanković, koji je baš na njegov poziv jedno vreme bio angažovan u UEFA, postao trener Crvene zvezde.

- Iznenadio me malo. Deki je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi - istakao je prvi čovek UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivkoni

    20. decembar 2019 | 18:21

    A jel spomenuo Duljaja i njegov dolazak da pravi burek u n.k. partizai!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA