≫ 

Obećao sam da neću da plačem, ali... Mihajlović emotivnim govorom raznežio sve u Narodnom pozorištu

Trener Bolonje dobio je priznanje za najboljeg trenera Srbije u 2019. godini

  • 33
Zlatna lopta FSS, 100 godina Fudbalskog saveza Srbije

Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije proslavio je veliki jubilej  - jedan vek od osnivanja. U Narodnom pozorištu u Beogradu održana je Svečana akademija, na kojoj je FS Srbije dodelio  tri "Zlatne lopte".

Pored najavljenih priznanja predsedniku UEFA Čeferinu i našem čoveku u ovoj kući Zoranu Lakoviću, FSS je dodelio "Zlatnu loptu" najboljem treneru u 2019. Siniši Mihajloviću, dok je za najboljeg fudbalera proglašen kapiten Ajaksa Dušan Tadić.

- Obećao sam da neću da plačem, ali.. Hvala vam od srca, hteo bih sve da vas pozdravim i dugujem veliku zahvalnost za ovu premiju, počast , jer biti najbolji trener Srbije i biti izabran od mnogih ljudi, Srba, to za mene nema veću važnost, jer je to najveća zahvalnost koju sam mogao da dobijem - pričao je Mihajlović sa drhtavim glasom posle dodele nagrade.

Zlatna lopta FSS, 100 godina Fudbalskog saveza Srbije

Foto: FSS

- Zahvaljujem se FSS i čestitam na 100 godina postojana, zahvaljujem se svim ljudima koji su mi poslali podršku kad sam bio u bolnici, od sportskih radnika, prijatelja, javnih ličnosti, političara. Sigurno da su mi dali veliku snagu i da bez vaše pomoći bi bilo sigurno teže da prebordim sve.

-Znate da skoro 30 godina živim u Italiji, ali sam bio i ostaću uvek Srbin i nadam se da vas nikad nisam razočarao i da sam predstavljao Srbiju na najbolji način sa svim svojim vrlinama i manama- rekao je Mihajlović i na kraju dodao:

Zlatna lopta FSS, 100 godina Fudbalskog saveza Srbije

Foto: FSS

- Znam da ovo nema veze sa proslavom. Ali, hteo bih da čestitam mom bratu i kumu Dekiju Stankoviću što je postao trener Zvezde to je velika stvar. Ja ću biti uvek tu za tebe i znaš da te volim - rekao je Miha.

- Čestitam svima Novu godinu i Božićne praznike da ih provedete u zdravlju i veselju, hvala vam svima na ovom priznanju, jer to i biti selektor Srbije su dva najveća priznanja, osim onog osvajanja kupa Šampiona sa Zvezdom - poručio je srpski trener.

Video: Miha u Beogradu, stigao na proslavu FSS-a sa kumom Dekijem Stankovićem

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. decembar 2019 | 20:17

    Koja PATETIKA pa ovo je strasno!!!

  • Aca

    20. decembar 2019 | 20:23

    Kada je bio selektor tada su ga i prozivali i pljuvali i sve najgore o njemu a ni on nije ostao duzan jer je uzeo OGROMNE pare da bude selektor (po misljenju mnogih NAJGORI kojeg je Srbija ikada imala).... a sada kada mu je dijagnostikovana bolest on ispade trener godine,licnost godine...ma sve najbolje!!! mada vidimo da bilo koj klub koji on vodi,na kraju ili ispadne iz lige ili se debelo bori za opstanak!

  • Aca

    20. decembar 2019 | 21:44

    Ojadio fudbalski savez Srbije i otisao a fudbalsku reprezentaciju unazadio bar 5 godina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA