≫ 

Tadić: Najdraža nagrada za mene, radiću još više!

Fudbaler Ajaksa najbolji je igrač Srbije za 2019. godinu

  • 4

Fudbalski savez Srbije proslavio je veliki jubilej - jedan vek od osnivanja. U Narodnom pozorištu u Beogradu održana je Svečana akademija, na kojoj je FS Srbije dodelio tri "Zlatne lopte".

FSS je dodelio "Zlatnu loptu" najboljem treneru u 2019. Siniši Mihajloviću, dok je za najboljeg fudbalera proglašen kapiten Ajaksa Dušan Tadić. Za najbolju fudbalerku proglašena je Violeta Slović iz Spartaka.

100 godina Fudbalskog saveza Srbije Foto: FSS

- Velika je čast i privilegija biti ovde sa svim ljudima iz sveta sporta. Hvala svima na ovoj nagradi. Velika mi je obaveza i podstrek za dalje. Rad je stvorio čoveka i bez toga ne može ništa. Trudiću se da radim što više, kako na sebi tako i da pomažem drugima. Hvala svim ljudima iz FSS, iz reprezentacije iz kluba. Još jednom, hvala svima - rekao je Tadić.

On je dodao da smo talentovana nacija:

- Nije lako dobiti nagradu, mi smo talentovana nacija, imamo mnogo dobrih igrača, ali je radna etika najbitnija. To daje najviše rezultata. Nadam se da ćemo raditi još više i da će to dati rezultate.

100 godina Fudbalskog saveza Srbije Foto: FSS

Usledio je pitanje oko plasmana na Euro 2020.

- Nismo bili 20 godina tamo, jako dobra šansa za nas, moramo da preuzmemo odgovornost i nadam se da ćemo otići na Euro u 2020. - rekao je Tadić.

Na pitanje koji su mu lični ciljevi u 2020. je samo rekao:

- Lični ciljevi nisu mi toliko bitni, jer se ne može bez tima. Poželeo bih da odemo na Euro i da budem prvak i osvojim Kup sa Ajaksom. -poručio je Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA