O Stankoviću smo pričali pre nekoliko meseci: Terzić od Dejana očekuje ono što je falilo Milojeviću

Kandidati za Milojevićevog naslednika su držani u tajnosti

  • 1

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da ga je novi trener tog kluba Dejan Stanković prijatno iznenadio željom da dođe u Ljutice Bogdana, ali i da se o njegovom imenu pričalo mesecima unazad.

Stanković je u subotu promovisan kao novi trener crveno-belih i na tom mestu je zamenio Vladana Milojevića koji posle dve i po godine odlazi sa mesta trenera.

- Novi trener Crvene zvezde je Dejan Stanković. Veliki igrač, veliki sportista, čovek i nadam se biće veliki trener. Pre pet godina je završio igračku karijeru, počeo je da se edukuje, da radi na sebi. Završio je pro licencu i kada smo pre par meseci Mitar Mrkela, Toza (Svetozar Mijailović), Džaja (Dragan Džajić) i ja razmišljali o trenutku koji se mora desiti, a to je da će Vladan Milojević jednom otići, realnost koja se očekivala, razgovarali smo o Dejanu Stankoviću i Nemanji Vidiću - rekao je Terzić na Stankovićevom predstavljanju na Marakani.

Poslednjih meseci pod trenerskom palicom Vladana Milojevića često se govorilo što u klubu, što u javnosti da timu fali energija. Upravo ta energija je uz strast ono čemu se od Stankovića nada Terzić.

- Dva velika zvezdaša i velike karijere koje su obeležile i srpski i evropski fudbal. Ljudi koji su bili potrebni Crvenoj zvezdi. Prijatno sam se iznenadio kad sam posle prvog telefonskog razgovora video koliku želju ima Dejan Stanković da dođe u Crvenu zvezdu. Iskreno se nadam da će doneti strast i energiju koja je potrebna ovako velikom klubu kakav je Crvena zvezda. Želim mu mnogo sreće i uspeha, ugovor smo potpisali na dve i po godine, nadam se da će ta saradnja potrajati i duže. Deki, dobrodošao kući - istakao je Terzić.

Video: Ovako je izgledao dolazak Dejana Stankovića na promociju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo vas posmatram

    21. decembar 2019 | 14:10

    Mozda treba naci nekoga sto ima a tebi Terzo fali, kakvo maligno rukovodstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA