Gledaoci besni na RTS: Zašto je prekinuto finale između Liverpula i Flamenga?

Meč za titulu prvaka sveta išao je na malim ekranima samo do početka produžetaka

  • 26
FK Flamengo Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Liverpula pobedili su Flamengo u finalu Svetskog klupskog prvenstva rezultatom 1:0, ali gol Roberta Firmina vredan trofeja u 99. minutu javnost u Srbiji nije mogla da vidi zbog činjenice da je TV prenos prekinut neposredno pred produžetke!

Prenos je bio na drugom programu Radio Televizije Srbije koja je nakon 90 minuta u čudu ostavila sve one koji su bili pored malih ekrana i pratili pomenuti meč.

Drama u nadoknadi vremena, odnosno onaj poništen penal Liverpula, kao da je sve ''razbudio''. Taman kada su svi očekivali da vide šta će nastavak doneti, komentator Aleksandar Stojanović je rekao:

- Kraj drugog dela utakmice. Rezultat je 0:0 posle 90 minuta. I sada ćemo gledati produžetke. To je bio čest slučaj na ovom turniru. I utakmica za treće mesto je završena posle produžetaka - rekao je Stojanović, a zatim posle nekoliko sekundi pauze nastavio:

- Dakle, poručeno mi je, dragi gledaoci, da vam kažem da ćete snimak utakmice moći da odgledate posle emisije koja sledi.

Nedugo zatim utakmica je prekinuta i vrlo brzo se na TV ekranu pojavila jedna od emisija, a društvene mreže su se vrlo brzo usijale.

Ljudi su bili besni na ovakav potez, i to baš u specifičnom trenutku, mada nema sumnje da će se RTS uskoro obratiti javnosti i objasniti zašto su bili sprečeni da prenose produžetke u realnom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    21. decembar 2019 | 23:48

    2,5 mil el brojila u Srbiji na svako po 2 eu za tv pretplatu sto je ukupno 5 mil eura svakog meseca a emituju repreze programa iz 80-ih. Sramota !

  • Obaveza

    21. decembar 2019 | 23:48

    Samo kad svi MORAJU da plačaju RTS..Javni Servis koji prekine utakmicu za SVETSKOG KLUPSKOG PRVAKA U FUDBALU. Kakav Javni Servis Takva je i Zemlja.

  • 013pa

    21. decembar 2019 | 23:06

    posle ti placaj pretplatu, kome? za sta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA