≫ 

Vučić: Mi pravimo teren za fudbal i put, FSS postavlja reflektore, a Stanković dovodi Crvenu zvezdu

Predsednik se zahvalio srpskom pleju Milošu Teodosiću jer je novac uložio u svoju zemlju

  • 49
Aleksandar Vučić Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav

Na Divčibarama, zimskom centru najbližem velikim gradovima u Srbiji - Beogradu i Novom Sadu, otvoren je hotel "Crni vrh", u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i brojnih sportista i sportskih radnika među kojima su i legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predarg Danilović, proslavljeni fudbaler, novi trener FK "Crvena zvezda" Dejan Stanković i bivši fudbaler tog kluba Marko Pantelić.

Predsednik Vučić se zahvalio Milošu Teodosiću koji je, kako kaže, uložio veliki novac u ovaj projekat i uložio veliki novac u Srbiju iako je mogao to da uradi bilo gde u svetu.

- Mi smo preuzeli na sebe obavezu da uradimo travnati teren za fudbal, Marko Pantelić da će Fudbalski savez Srbije uraditi reflektore, a Dejan Stanković da će ovde dovoditi Crvenu zvezdu - rekao je on i dodao da će država na sebe preuzeti put od Krčmara do Divčibara, kanalizaciju i još mnogo drugih projekata.

Da podsetimo, Hotel, u kojem je zaposleno 80 radnika, sadrži velnes i spa centar opremljen zatvorenim bazenom, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom, đakuzijem, a poseduje restoran, bar i loundž - bar, kao i igraonicu za decu.

U okviru hotela nalazi se i Kongresna sala sa kapacitetom od 350 sedećih mesta, a za razvoj sporta i sportiste različitih vrsta, od posebnog značaja je što se uz sam hotel gradi moderna sportska dvorana, po standardima FIBA, povezana toplom vezom sa glavnim objektom, a pogodna za organizaciju takmičenja, domaćih i međunarodnih.

 
 
 
View this post on Instagram
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju novoizgrađenog hotela "Crni vrh" na Divčibarama.A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    22. decembar 2019 | 13:50

    Milosu Teodosicu svaka cast na tome sto nije zaboravio odakle je i sto svoj novac ulaze u svoju zemlju i otvaranjem ovog hotela doprinosi razvoju turizma u Srbiji.

  • Mirjana

    22. decembar 2019 | 17:28

    Ovo je lep primer kako se ulazu sredstva i to u svojoj zemlji.

  • Kursumlija

    22. decembar 2019 | 13:11

    Predsednice zivi bili 100god.Svaka cast,sve stignete i obidjete!!!to ni jedan do sada nije uspeo!!!Podrska!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA