Istorijska fotka: Zvezda i Partizan igraju derbi, Deki Stanković ispred Delija sakuplja lopte!

Fotka napravljena davne 1992. godine...

  • 24
Dejan Stanković, Fk Crvena zvezda Foto: MN Press

Dejan Stanković je u subotu zvanično postavljen za trenra Crvene zvezde, dok je u nedelju na Instagramu okačio prvu fotografiju kao šef stručnog štaba crveno-belih.

Međutim, jedna od prvih fotografija, ako ne i prva, koja povezuje Stankovića sa Zvezdom jeste ona iz 1992. godine tokom večitog derbija u finalu Kupa.

Zvezda je ugostila Partizan na Marakani u prvom meču i izgubila je golom Budimira Vujačića, a aparat fotografa MN Pressa je ''uhvatio'' Dekija kao sakupljača lopti ispred severne tribine.

Partizan je u revanšu uspeo da sačuva prednost iz prvog meča (2:2), iako je Zvezda dva puta vodila golovima Siniše Mihajlovića i Darka Pančeva. Ipak, Predrag Mijatović i Slaviša Jokanović su crno-belima doneli trofej.

Pogledajte snimke sa tih utakmica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. decembar 2019 | 20:08

    Звезда препустила куп боранији, пошто је у том тренутку ваљда била евро и светски првак...

  • Ujka Zitko PFK

    22. decembar 2019 | 19:51

    Predrag Mijatovic bratina.U jednom intervjuu za spanske novine,rekao je da mu je PRVA LJUBAV Partizan,a ne penal madrid! Pozdrav Mijate legendo,usput,precka se i dalje trese😉😉

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. decembar 2019 | 19:54

    Куп маршала Тита је омиљен трофеј код југословена...мада и тај, као и онај значајнији, много имају мање од најбољег клуба на балкану...све то их боли и комплексира, а највише титула евро и светског првака...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA