≫ 

Lulić heroj Lacija, Sergej i ekipa srušili Juve za trofej u Superkupu!

Rimljani slavili sa 3:1, kao i u prvenstvu nedavno

  • 4
FK Lacio Foto: AP/Tanjug

Nedavno su slavili u Seriji A, sada i u finalu Superkupa Italije identičnim rezultatom 3:1 - Lacio je jednostavno postao ''rak-rana'' za Juventus!

Nebeskoplavi su uspeli da prigrle prvi trofej u sezoni, u finalu igranom u Rijadu, najviše zahvaljujući vezisti iz BiH Senadu Luliću koji je u 73. minutu golom za 2:1 ''prelomio'' meč.

Rezervista Kataldi je u 94. minutu zapečatio sudbinu šampiona Italije koji je meč završio sa desetoricom igrača zbog crvenog koji je Betankur dobio u nadoknadi.

Luis Alberto je doveo Lacio u vođstvo u 16. minutu na asistenciju Sergeja Milinkovića Savića, dok je paolo Dibala bio brži od pištaljke u finišu prvog poluvremena.

Dibala je i pre tog gola imao najbolju priliku za Juve, dok su ostali igrači, računajući i Kristijana Ronalda, zakazali. Samo četiri šuta u okvir gola nasuprot osam od strane Rimljana.

Laciju je ovo peti trofej u Superkupu, a poslednji su osvojili pre dve godine takođe pobedom nad Juventusom (3:2). Juve su i 1998. dobili sa 2:1, a naredna dva puta ''pao'' je Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    22. decembar 2019 | 20:38

    Sari je totalno unazadio Juve,svaka cast Laciju,bas mi je drago da su osvojili superkup, nadam se da ce sledece sezone igrati ligu sampiona,neko pojacanje sad na zimu, i ko zna, mozda se umešaju i u borbu za titulu. Pa bude trka u troje, stari dobri kalčo!

  • oki

    22. decembar 2019 | 21:01

    Sto su tek sad igrali

  • ziki

    23. decembar 2019 | 02:27

    Fejsal Mulić bolji od sergeja jer bar zna dati gol iz penala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA