Dini: Fudbal nije pritisak, pritisak je kad gledam majku kako radi tri posla da zaradi za večeru

Igrač Votforda je objasnio

  • 6
Troj Dini, Foto: Printscreen Youtube

Fudbaler Votforda Troj Dini je kratkim objašnjenjem posle meča 18. kola Premijer lige sa Mančester junajtedom objasnio šta je pritisak u svakodnevnom životu.

Votford je pobedio Mančester sa 2:0, a Dini je bio strelac drugog gola, sa bele tačke u 54. minutu, a posle faula Arona Van Bisake nad Ismailom Sarom.

S obzirom na to da nije bio strelac još od aprila, novinarku Skaj sporta je zanimalo da li se sada zbog toga oseća bolje.

- Pravi pritisak je kad gledam svoju majku kako radi tri posla da bi osigurala pristojan obrok za Božić, ovo je samo fudbal. Bio sam povređen tri meseca, tako je kako je, nastaviću da radim i nikada se neću povući pred izazovom - rekao je Dini i čestitao svima Božić.

Votford je uprkos pobedi nad Junajtedom i dalje na poslednjem mestu Premijer lige sa 12 bodova i šest bodova ga deli od bezbedne zone na kom se trenutno nalazi Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sjsm

    22. decembar 2019 | 22:12

    Ma jok decko zar na zapadu ne cvetaju ruze, za malo posla dobijes toliko novca da za jedan mesec kupis, auto, garderobu, uplatis letovanje i kupis telefon.

  • Vodolijax

    22. decembar 2019 | 22:15

    Kakav si ti sin kad majka mora da radi tri posla da bi imala božićni ručak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA