≫ 

Stanković "precrtava" posle Kipra: Ovo je Dekijev plan za formiranje tima i nastavak sezone

Trener crveno-belih želi da se upozna sa mogućnostima igrača na pripremama

  • 50
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković preuzeo je klupu crveno-belih od Vladana Milojevića, a iako se priča o brojnim odlascima igrača, sa njima se neće žuriti. 

Kako piše Žurnal, plan priprema šampiona Srbije se nije promenio bez obzira na smenu trenera. Tako će prozivka biti obavljena u Beogradu posle Božića, nekoliko dana kasnije ekipa se seli na Kipar, a završna faza sa odigravanjem minimum pet kontrolnih utakmica biće obavljena u Turskoj od 24. januara do 7. februara.

Zanimljivo, Stanković se neće odreći niti jednog fudbalera pre nego svi prođu prvi deo priprema u Pafosu.

- Imamo vremena da pričamo o odlascima. Sve koji ostanu hoću da vidim. Idemo svi na prvi deo priprema na Kipar, a posle toga će da usledi selekcija. Tokom 14 dana u Turskoj, imaćemo manji broj fudbalera – istakao je Dejan Stanković istakao je on i dodao:

- Moja obaveza, kao nekog ko je debitovao sa 16 i po godina, jeste da stvorim prostor za mlade igrače. Moram da ih napravim da ne izgore, da imaju komotnost kad budu igrali za mene i Zvezdu. Pazićemo da ih ne uništimo. Crvena zvezda ima odličan omladinski pogon i filijalu, bićete prijatno iznenađeni i videćete nova lica u Zvezdi – naglasio je Stanković.

Da podsetimo, zbog velikog broja stranaca, i visokih primanja,  u drugom delu sezone su ne velike šanse da Hoze Kanjas, Ribeiro Žander, Milan Jevtović, Srđan Babić, Veljko Simić ostanu, a neizvesna je sudbina i skupo plaćenog Van La Pare, kao i Boaćija i Bena.

Video: Zagrljaj Dejana Stankovića sa svojim prvim trenerom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    23. decembar 2019 | 10:45

    Kako je fino gledati kako navijaci malog kluba partizan cmizdre i placu Zvezda gigant ih ugasila u svim sportovima a tek se sprema gazenje i ponizavanje

  • Saša

    23. decembar 2019 | 09:58

    Vrede ben i boaći.. Treba da ostanu.. Mada je boaći u padu forme od ova 3 centarfora on je najbolji.. Terza~mrkela~deki... Kakav trio.. Pobednički... Napred zvezda...

  • Cc

    23. decembar 2019 | 10:28

    Neverovatno koliko smo mi negativan narod covek nije ni poceo da radi a navijaci svi vec znaju sve zato smo i tu gde jesmo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA