Tudor preuzeo Hajduk iz Splita: Ovome se ni Murinjo i Gvardiola ne bi obradovali!

Podsetimo, nedavno je otišao iz Udinezea

  • 0
Igor Tudor Foto: Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images)

Hrvatski stručnjak Igor Tudor vratio se na mesto trenera fudbalera Hajduka iz Splita i otkrio da mu se čak i otac smejao zbog takve odluke.

Tudor je na klupi Hajduka bio od 2013. do 2015. godine, a u dva navrata je i kao igrač nosio dres dalmatinskog kluba u kome je i ponikao.

- Mislim da je sad situacija teža nego kad sam bio prošli put, pritisak je ogroman zbog činjenice da se ništa nije osvojilo. Ima puno struja, jedni su za Burića, drugi za Oreščanina, treći za Kopića. Dajte nam podršku. Ako ne bude Hajduk bolji s nama, sami ćemo otići. Ovde se ne bi obradovali ni Murinju, rekli bi da je predefanzivan, a ni Gvardiola ne bi bio po volji, nikoga ne bi obradovala "tika-tika". Rekli su mi svi da sam lud, čak mi se i otac smejao - govorio je na promociji Tudor, a prenosi Indeks.

Bivši fudbaler Juventusa i reprezentativac Hrvatske ne krije da je cilj Hajduka da osvoji titulu prvaka države.

- Dok Hajduk nije prvi, to ne valja. Hajduk mora biti prvak. Dok Hajduk nije prvak, niko nije zadovoljan - kaže Tudor.

Tudor se pored Hajduka radio kao trener PAOK-a, Karabuka, Galatasaraja i u dva navrata Udinezea. Fudbaleri Hajduka prvi deo sezone završili su na drugom mestu u hrvatskom prvenstvu sa 12 bodova manje od velikog rivala Dinama iz Zagreba.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA