≫ 

Van Dajk igrao rukom, svi se pitaju zašto je Vulvsima poništen gol: Da li sudije favorizuju Redse?

Mnogima koji vole fudbal se ovakve greške nisu svidele

  • 9
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Pobeda Liverpula nad Vulverhemptonom je bila pod velom kontroverze zbog čega su sve glasnije priče u Engleskoj da se Redsi favorizuju među sudijama.

Ovakav utisak podgreva poslednja utakmica u kojoj je tim sa Enfilda postigao jedan gol u 42. minutu utakmice posle lepe akcije u tri poteza.

Virdžil Van Dajk je iz odbrane poslao dugu loptu za Adama Lalanu, ovaj je glavom spustio za Sadija Manea, a Senegalac je iz prve gađao u ugao gola.

Sudija Entoni Tejlor je proverio da li je bio ofsajd kod gola i dosudio da je gol važeći. Međutim, problem nastaje kada se pogleda Van Dajkov prijem lopte, jer deluje kao da je Holanđanin igrao rukom pre duge lopte za Lalanu.

To u igri nije bilo lako primetiti, a sve je postalo još gore u nadoknadi prvog poluvremena kada je Pedro Neto zatresao mrežu Redsa posle sjajne akcije Vulvsa.

VAR je još jednom konsultovan, gol je poništen zbog ofsajda, a Liverpul je do kraja ostao na tom jednom golu Manea i pobedio.

Kada se pogleda zbog čega je VAR pokazao ofsajd za Vulvse, pokreću se polemike među navijačima da li je čak i video tehnologija zaista dorasla izazovima ovakvih situacija.

Bilo kako bilo, Liverpul je na 55 bodova i prvom mestu Premijer lige, a Vulvsi su sa 30 bodova na sedmom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stradko86

    29. decembar 2019 | 21:28

    Liverpul je toliko dominantan, da je cista nebuloza pominjati sudijee..

  • dragan

    29. decembar 2019 | 22:17

    Liverpul ima ogromnu pomoć sudija

  • Mleko

    29. decembar 2019 | 21:17

    Liverpul igra najbolji fudbal trenutno,to sto se desilo nema apsolutno veze da bi uticalo na krajnji rezultat.Zna se kako liverpul stisne kad zagusti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA