≫ 

Nisam nikom pretio pištoljem da kupi Pogbu: Poznati menadžer isprozivao čelnike Junajteda!

Mino Rajola nastavlja svoj verbalni rat sa mančesterskim klubom

  • 1

Poznati fudbalski agent Mino Rajola nastavlja svoj verbalni rat sa Mančester Junajtedom oko svog klijenta Pola Pogbe. Rajola je istakao da niko nije primoravao Junajted da ponovo kupi Pogbu koji je bio u juventusu od 2012. do 2016. za tada veliku sumu od 89 miliona funti. Pogba je bio u Junajtedu 2011/12 i odigrao samo tri utakmice, a onda je otišao u Juventus, da bi ja "đavoli" vratili 2016. za veliku sumu.

Međutim, od dolaska je za tri godine odigrao 99 utakmica i dao 24 gola, ali ove sezone je propustio skoro većinu utakmica zbog povrede zgloba, a onda se vratio, pa ponovo ide na operaciju koja će ga odaljiti sa terena duže. Junajted ne želi da plaća igrača koji ne igra, ali ne može da ga se reši pa su oštre kritike uputili mendažeru Minu Rajoli da ne želi da mu nađe novi klub.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

- Nikoga nisam terao pištoljem da ponovo potpiše Pogbu. Ferguson je bio direktan prema meni i Pogbi , ali to je dozvoljeno, ali gde su bili njegovi naslednici kada se kupili Pogbu ponovo. - rekao je Rajola.

Podsetimo, ferguson ga je 2012. nazvao agentskom vrećom sranja, zbog načina na koji je Pogba napustio klub 2012.

Osim ovog slučaja, Rajola ratuje sa Junajtedom i zbog Halanda. Sve je izvesnije da će Mančester junajted izgubiti bitku za potpis Erlinga Halanda!

Kako prenose ostrvski i italijanski mediji, intervencija njegovog agenta Mina Rajole trasirala je put mladog golgetera ka torinskom Juventusu.

Erling Haland, FK Red Bul Salcburg, fudbalska reprezentacija Norveške Foto: Guliver/Andreas Schaad/Bongarts/Getty Images

Nedavno je Rajola preuzeo Halanda i to je bilo kobno po Đavole, iako je Pola Pogbu odveo upravo u Junajted pre nekoliko godina.

Haland je na stolu imao još ponude Lajpciga i Borusije Dortmund, ali je poznato kako Rajola menadžeriše i da će se sigurno napraviti nešto veći skok u karijeri brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA