Miha razočaran potezom Ibrahimovića: Bilo bi mu zabavno u Bolonji, sad ću morati da ga pobedim

Srbin razume potez Šveđanina kojeg je želeo u ekipi

  • 0
Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović Printskrin: Youtube/SportskiKanalBH

Bio bi to lep spoj dva velika asa, Siniše Mihajlovića i Zlatana Ibrahimovića, ali nije se ostvario. Šveđanin je bi opcija Bolonje, upravo zbog Mihe, ali se odlučio za Milan jer veruje da su "rosoneri" prava sredina za njega, pa će sada biti rival našem treneru.

Mihajlović je izrazio žal zbog takvog transfer raspleta, jer veruje da bi sa Zlatanom bilo "vrlo zabavno" u Bolonji.

- Razočaran sam, jer mislim da bi nam sa ibrahimovićem bilo još zabavnije ovde - rekao je Miha  za list "La Gazzetta dello Sport"

- Bilo bi i za njega dobro da je došao, za klub, za grad, a Bolonja je ekipa koja bi mogla da ispuni njegove ciljeve. Ipak, nemam zamerki na njegovu odluku, jer mi je rekao da je izabrao Bolonju, izabrao bi je zbog mene. Shvatam da se zbog nekih drugih stvari odlučio za Milan, i porodica mu je bila jedna od stavki.

Siniša je otkrio da ga je Šveđanin nazvao pre nego što je doneo odluku.

- Pričali smo,a posle je održao reč, ali uprkos tome ostaje moj drag prijatelj. Ovo sad znači da ću morati da ga pobedim na terenu.

Bolonja je trenutno iznad Milana na tabeli Serije A, dva tima nedavno su igrala uzbudljiv meč, bilo je 2:3 u korist "rosonera", a Miha veruje da će dalji napredak njegovog tima isključivo zavisti od transfer politike kluba.

- Naš cilj je da budemo bolji od deseto mesta gde smo sada. San o Evropi zavisiće mnogo od toga kako budemo radili transfere u januaru, ne smao mi, već i ostali klubovi.

Imao je Siniša i kritike na račun Milana i njihovih odluka kada je reč o ekipi dug niz godina.

- Ne razumem strategiju Milana, jer su prerano dali otkaz Marku Đanpaolu, a mislim da je on dobar trener. Savetujem Sampdoriji da ga angažuje. Stefano Pioli jeste sposoban, ali Milanov pravi problem je to što su oni Milan. Slavna prošlost je preveliki teret za klub kome je potreban potpuni restart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA