≫ 

Letos je bio velika želja Partizana, sada je postao slobodan igrač!

Da li će Simović završiti u Humskoj?

  • 1
Slobodan Simović Foto: Guliver/Sakis Mitrolidis/EuroFootball/Getty Images

Iskusni defanzivac Slobodan Simović (30) postao je ove zime slobodan igrač nakon što mu je istekao dvogodišnji ugovor sa BATE Borisovom!

Simović je letos bio velika želja Partizana i njegovog trenera Sava Miloševića, ali je visok ugovor u Belorusiji bio prepreka transferu.

Tih prepreka sada nema, a poznato je i da crno-beli žele da angažuju domaćeg igrača u poslednjoj liniji. Štaviše, igrači sa srpskim pasošev će ovog prelaznog roka i biti prioritet Partizana.

Simović je, inače, po vokaciji zadnji vezni, ali u minulih nekoliko uglavnom igra na poziciji štopera. Ima potrebnu visinu (190) i to je ono što je Miloševiću verovatno i privuklo pažnju, jer traži igrača koji, pored defanzivnih karakteristika, ima sposobnost da ogranizuje napad iz poslednje linije, dobar pas i pregled.

Pored Bate Borisova, Simović je branio boje Novog Sada, Spartaka iz Subotice, Dinama iz Minska, Slovana iz Bratislave Hapoela Kfar Šabe i Aktobea, odakle je februara 2018. i stigao u BATE.

>>> Pre mesec dana je Liverpul u Premijer ligi „počistio“ Everton sa 5:2, u međuvremenu postao šampion sveta, nastavio sa sjajnim igrama, i danas (17.00) opet igra sa gradskim rivalom, ovog puta u FA kupu. Everton je pokazao napredak od dolaska Karla Anćelotija i nada se popravljanju utiska. Kvota na keca je 1,85, iks je 3,60, a dvojka 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    5. januar 2020 | 10:04

    Da valja ostao bi u bate ovako gde ce drugo nego u partizan ili zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA