≫ 

Totenhem i Murinjo "zagrizli" za Srbina: Ovo je razlog zašto Pevci hoće baš Mitrovića

Portal 90min pod oznakom "ekskluzivno" javlja ovu informaciju

  • 10

Poketinovi Pevci su letos već pokušali da pitaju Fulam za najboljeg strelca Čempionšipa, Aleksandra Mitrovića, ali su se sada vratili kao Murinjovi Pevci da probaju ponovo.

Sada će, po pisanju spomenutog medija, biti uporniji da dovedu Mitrovića jer se Hari Kejn povredio, a oni traže napadača sličnog profila.

S druge strane, Fulam nije previše voljan da se odriče najefikasnijeg igrača u jeku borbe za plej-of Čempionšipa gde trenutno Kolibari zauzimaju peto mesto sa 42 boda.

Drugo mesto i direktan plasman u Premijer ligu je daleko jer Vest Bromvič beži deset bodova, pa će Totenhem morati da ponudi nešto zaista dobro.

Za Mitrovića su ponude slali i Everton i Vest Hem, dok su se Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen samo raspitivali. Murinjov klub namerava da dovede i Stivena Sesenjona, pa će do kraja januara u izostanku boljih rešenja, probati da kupi i Mitrovića i Sesenjona "u paketu".

Video: Mitrović posle Ukrajine otkrio recept za baraž sa Norvežanima: Svaku da igramo ovako!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    5. januar 2020 | 23:48

    Mitrogol

  • Lemi

    6. januar 2020 | 06:30

    Op, prc milojka, sta cemo sad garagani? Ako je kako se pise, ovo su ozbiljni igraci, pretpostavljam da nece u real (zbog konkurencije)

  • Miki

    6. januar 2020 | 02:25

    Mitrović i fejsal mulić u napadu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA