≫ 

Bivši vezista Vojvodine pojačao Radnički iz Niša!

Subotić drugo pojačanje Nišlija u zimskom prelaznom roku

  • 2
Nemanja Subotić

Foto: MN Press

Nemanja Subotić (27), nekadašnji vezista Vojvodine, novo je pojačanje Radničkog iz Niša!

U pitanju je provereni igrač, koji je tokom 2019. godine nastupao za kazahstanski Taraz i odigrao 31 meč za taj klub. Subotić je pre toga igrao za Budućnost iz Dobanovaca, Bežaniju, Vojvodinu i slovački Sered, a ljubitelji fudbala u Srbiji ga najviše pamte po odličnim izdanjima u dresu Vojvodine u sezoni 2017/2018.

- Nakon godinu dana u Kazahstanu sa velikim nestrpljenjem očekujem povratak u srpski fudbal. Radnički je jedan od najvećih klubova u našoj zemlji, ima visoke ambicije, želi da igra u Evropi, tako da smatram da je ovo prava sredina za mene. Jedva čekam da izađem na teren i pokažem sve svoje mogućnosti. Poznajem neke od novih saigrača, radujem se saradnji sa trenerom Kosanovićem i verujem da su pred nama sjajni rezultati. U razgovorima sa ljudima iz rukovodstva kluba predočeno mi je da je cilj Radničkog plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope i ja sam tu da pomognem da taj cilj i ostvarimo - rekao je Subotić nakon potpisivanja ugovora.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

 

Nemanja Subotić će prvi trening sa novim klubom odraditi 10. januara, kada će Radnički početi pripreme za prolećni deo sezone.

Podsećamo da je Radnički pre Subotića u ovom prelaznom roku angažovao iskusnog štopera Marija Maslaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA