≫ 

Partizan u nedelju počinje pripreme za nastavak sezone: Okupljanje, Turska, Emirati...

Deo ekipe se okuplja 10. januara, stranci stižu dan kasnije, pa je odlučeno da prozivka bude izvršena poslednjeg dana u sedmici

  • 9
FK Partizan, FK AZ Alkmar, Bojan Ostojić, Saša Zdjelar, Nemanja Miletić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Vladimir Stojković Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Krajem tekuće sedmice, preciznije u nedelju 12. januara, Partizan počinje pripreme za prolećni deo sezone. Biće to verovatno prvi put u 21. veku da crno-beli vrše prozivku prvotimaca poslednjeg dana u nedelji, ali postoje objektivni razlozi za takvu odluku struke i kluba.

Pre svega, Partizan je dozvolio svojim strancima dan odmora više, te će se oni, za razliku od ostatka tima koji preglede i testove započinje 10. januara, u Beograd stići 11. i obaviti sve što je potrebno pred početak rada.

Već 13. januara ekipa se seli u toplije krajeve, u staru bazu u turskom Beleku, gde će provesti 14 dana i pre svega raditi na fizičkoj pripremi. Planirana su i dva kontrolna meča i to u terminima 22. i 26. januara, ali još uvek nisu poznati rivali, jer u pomenutom periodu u Turskoj i nije baš širok izbor rivala, pa crno-beli još uvek vagaju (trebalo je da jedan rival bude Austrija Beč, ali je pomenuti tim promenio plan priprema).

Pripreme Partizan Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Što se druge faze rada u Kataru tiče, sve je već definisano ugovorom. Crno-beli će boraviti u Emiratima od 31. januara do 10. februara, a boravak na egzotičnoj destinaciji je besplatan, odnosno sve ide na račun domaćina, koji organizuje turnir na kome, pored kluba iz Humske, učestvuju Spartak i Lokomotiva iz Moskve, kao i Rostov.

Poznat je i raspored mečeva na pomenutom turniru: Partizan – Lokomotiva, Spartak Rostov (1. februar); Rostov – Partizan (4. februar); Lokomotiva – Spartak (5. februar), Spartak – Partizan (8. februar); Rostov – Lokomotiva

(9. februar).

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    7. januar 2020 | 13:50

    Emirati i Turska su placeni od domacina a ne od Partizana i jos ce da zarade u slucaju pobeda !

  • Cubaka

    7. januar 2020 | 12:42

    Ide li i profa na pripreme, ne bi bilo u redu da doceka sezonu saopstenja nespreman.

  • Papilon

    7. januar 2020 | 12:37

    Dovoljno bi im bilo da su se okupili 3-4 dana pre pocetka sezone, isti bi bio efekat a poprilicno bi ustedeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA