Dao je gol Brazilcima u finalu Svetskog prvenstva: Sada napušta Zrinjski i ide u Norvešku

Mandić se zahvalio bosanskom klubu

  • 6

Srpski fudbaler Staniša Mandić napustio je svoj dosadašnji klub Zrinjski i vraća se u Norvešku gde će nastaviti karijeru.

On u Norveškoj igra za matični Sogndal Il u koji je otišao iz Čukaričkog pre dve i po godine, najpre kao pozajmljen igrač, a onda jula 2018. godine i trajno za 250.000 evra.

Vrlo brzo se ofanzivni vezista našao nazad na Balkanu jer je već februara 2019. otišao na novu pozajmicu u Zrinjski i po isteku te pozajmice se vraća u tabor norveškog drugoligaša.

View this post on Instagram

Hvala na svemu! @hsk.zrinjski 🙏⚽️ #77

A post shared by SM7 (@s_mandic7) on

Mandić se Zrinjskom zahvalio na svemu putem društvenih mreža, a na 35 utakmica za klub iz BiH je postigao osam golova. Najdraži je verovatno onaj koji je dao Utrehtu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Podsetimo, Staniša Mandić je član zlatne generacije Orlića koja je na Novom Zelandu pre četiri i po godine osvojila titulu prvaka sveta u fudbalu. Štaviše, Mandić je tada u finalu postigao vodeći gol za 1:0, kada je Srbija savladala Brazil sa 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegos

    7. januar 2020 | 13:30

    Najveca greska mu je sto je prihvatio da igra za milogoru, Srbija te usrecila i trebao si to da cenis

  • Rasa

    7. januar 2020 | 14:09

    Njegovo je pravo da bira gde će da igra. Očigledno je dobro izabrao, jer fudbaler njegovih kvaliteta se nebi nadigrao u timu Srbije.

  • Objektivan

    8. januar 2020 | 06:55

    Druga liga Norveške je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA