Partizanu ponuđen Stefan Mihajlović, kontroverzni napadač koji je počeo karijeru u Zvezdi!

Crno-beli ipak imaju na umu drugo rešenje

  • 6
Stefan Mihajlović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Partizanu je ponuđen bivši igrač Crvene zvezde, Stefan Mihajlović, saznaje Telegraf!

Crno-beli žele da u ovom prelaznom roku pojačaju konkurenciju na poziciji napadača, jer trenutno Savo Milošević na raspolaganju ima samo Umara Sadika.

Konkretno, traži se špic koji će doneti nešto novo i poželjno je da ima srpski pasoš, a u skladu sa tim klubu iz Humske je stigla i adekvatna ponuda za novu akviziciju u samom špicu.

Struci je ponuđen napadač Radničkog iz Niša, Stefan Mihajlović, koji je jesenas bio jedan od najefikasnijih napadača u Superligi. On je u dresu Nišlija postigao 10 golova, jedan manje od prvoplasiranog trojca - Sadik, Petković, Lukić, koji su dali jedan pogodak više.

Ipak, kako saznajemo, crno-beli ne žele da razmatraju Mihajlovića kao potencijalnu akviziciju ovog prelaznog roka i u planovima imaju drugo ime.

Mihajlović je sin legendarnog fudbalera Radmila Mihajlovića, čuvenog napadača Željezničara, Dinama iz Zagreba i Bajerna iz Minhena. Ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, za koju je zabeležio i 7 nastupa u prvom timu, ali nije uspeo da postigne gol za seniorski tim na zvaničnim mečevima, tako da je ostao upamćen njegov gol makazicama na jednoj prijateljskoj utakmici.

U Zvezdi nije dobio adekvatnu šansu, pa je u daljoj karijeri nastupao za Slobodu iz Užica, za švajcarski Bil i Kijaso, Rad, Borac iz Čačka, Vojvodinu i na kraju Radnički iz Niša.

Mihajlović je tek ove jeseni počeo da pokazuje pravi talenat, a pre toga je više bio u medijima zbog skandala van terena, kada je isekao nožem starletu Soraju Vučelić i kada je bio učesnik saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, kada je sa očevim poršeom prošao kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto koji je vozio 54-godišnji Dragan Radoičić, koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio život posle nekoliko dana borbe u bolnici.

Stefan Mihajlović Stefan Mihajlović sa poršeom; Foto: MN Press

Zbog toga mu se i dalje sudi, a suđenje je kasnilo zbog njegovih izostanaka i promene sudija. Ovaj postupak je pod kontroverzom i zbog toga što je svedok promenio iskaz, koji je prvobitno dao policiji na uviđaju.

Video: Legenda Partizana Milenko Savović o nadimku Sveti Sava i druženju sa rok zvezdama

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija tako to ide

    7. januar 2020 | 17:31

    Tata pomaze Savi da izadje iz dugova pa to kombinuju preko sina fudabelera...

  • ne okreci se sine

    7. januar 2020 | 18:05

    Jos jedan koji se STIDI svoje proslosti i zeli kao i mnogi prije njega u slavni a prije svega u posteni klub pun dobrih ljudi .Bjezi sine iz tog pakla zvani projekat..kad vas narod pocne ganjati balkan ce vam bit mali za bjezanje..prekipjela je vise vasa pljacka radi kilavo odabrnih igraca,,

  • Navijac

    7. januar 2020 | 20:22

    Taj koji je ponudio Mihajlovica Partizanu ocigledno je hteo da nas nasmeje.... sada je doslo vreme da se tata Radmilo priseti kako je bilo kada je on trebao da predje u Partizan pa naprasno otisao u Zagreb - Dinamo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA