Sa Milojevićem smo uradili mnogo, ali Stanković je doneo novu energiju: Rodić očekuje i treću titulu

Harizmantičan i lider sa jakom željom - ovako bek opisuje novog trenera

  • 5

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je da jedva čeka početak priprema sa novim trenerom Dejanom Stankovićem i navodi da očekuje treću uzastopnu titulu.

Zvezda je jesenji deo sezone završila na prvom mestu sa 55 bodova u Superligi, u kojoj je imala samo jedan poraz od Partizana.

Uprkos svemu tome, kod igrača i u stručnom štabu se videlo zasićenje, igra nije bila idealna, pa je u međuvremenu došlo do promena. Vladan Milojević je otišao sa mesta trenera, a pre dva dana i Marko Marin kao najbolji igrač.

- Sa Milojevićem smo ostvarili velike rezultate i hvala na svemu što je dao klubu, ali Crvena zvezda uvek traži više i bolje, ne poznaje juče već samo danas i sutra. Dejan Stanković je imao vrhunsku igračku karijeru, bio je lider, harizmatičan je i sa jakom željom se vratio u klub. Videlo se to na promociji. Dejan donosi novu energiju i nadam se da ćemo pod njegovim vođstvom igrati još bolje i sezonu završiti duplom krunom koja nam je izmicala poslednje dve sezone - rekao je Rodić za klupski sajt.

Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

On je imao vremena da sumira utiske iz prvog dela sezone i kaže da najviše žali zbog utakmice sa Olimpijakosom u Atini, gde je Zvezda izgubila penalom na pragu sudijske nadoknade vremena.

Olakšavajuća okolnost je, dodaje, velika razlika u odnosu na Partizan (11 bodova) na tabeli Superlige, pa jedna stvar može da odluči šampiona države.

- Nećemo biti opterećeni velikim brojem utakmica i zato očekujem da osvojim treću uzastopnu titulu sa mojim klubom, a i da dodam taj trofej kupa. Učinićemo sve da nam se ne ponovi finiš prošle sezone kad smo izgubili finale - istakao je Rodić.

Rodić priča da nije mnogo odmarao u pauzi jer osim za drugi deo sezone sa crveno-belima, računa i na reprezentativni poziv.

- Veoma sam motivisan da se što bolje pripremim ne samo zbog Zvezde već i zbog reprezentacije Srbije jer nas u martu očekuju važni mečevi u baražu Lige nacija za plasman na Evropsko - zaključio je Rodić.

Video: Milojević otkrio da li je Rodić spreman za derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    7. januar 2020 | 23:01

    sa stakovica necete vi ni treci da budete na tabeli do kraja prvenstva. kaka vas stakovic trener.

  • Mane

    8. januar 2020 | 14:05

    Lepu zamisao ima samo ne trebaju klinci da igraju sami nadam se da Stankovic moze uneti energiju ekipi. Miloje je bio dobar nadam se da ce uspeti da napravi jos bolje rezultate..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA