Bjeković šokiran napadom na Kovačevića: Nikada nije bio konfliktna ličnost, čuo sam da je dobro

Potpredsednik FSS-a ne može da veruje da je napadnut njegov doskorašnji saradnik

  • 0

Darko Kovačević je u utorak uveče, na Božić , 7. januara, gledao smrti u oči ispred svog doma u Glifadi u predgrađu Atine. Samo čudo spasilo je legendarnog fudbalera i doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije, koji je uzbeo instinktivnom reakcijom da izbegne metak nakon što mu je nepoznati napadač prišao s pištoljem u ruci i ispalio hitac u njegovom pravcu.

On je napao Kovačevića dok je on parkirao automobil ispred svog doma. Izašao je iz automobila Smart, ispalio hitac u pravcu fudbalera i pobegao.

Kasnije je 700 metara dalje policija pronašla automobil u plamenu, gde je bilo i oružje za koje se veruje da je iz njega ispaljen hitac na Kovačevića.

Na sreću, Darko je dobro, nije upucan, iako su grčki mediji prvobitno naveli takve informacije, već je povredio koleno prilikom reakcije kada je izbegao metak.

Informacije o pucanju na njega šokirale su javnost u Srbiji, kao i njegove doskorašnje saradnike u FSS. Potpredsednik Saveza Nenad Bjeković rekao je da Darko nikada nije bio konfliktna ličnost i da je šokiran zbog napada na njega.

- Ne mogu da verujem. U šoku sam. Tako nešto uopšte ne ide uz Darka, on nikada nije bio neka konfliktna ličnost, upravo upravo suprotno. Čuo sam da je Darko dobro, što je najbitnije - rekao je Bjeković za Blic.

Kovačević je tokom bogate karijere igrao za Zvezdu, Juventus, Real Sosijedad, Lacio, Olimpijakos... Upravo je u Pireju i završio fudbalsku karijeru, a zatim je tu i započeo karijeru fudbalskog funkcionera. Pominjalo se da bi uskoro mogao da se vrati u klub kao glavni skaut tima.

Video: Pogledajte koreografiju navijača Olimpijakosa na stadionu Karaiskakis tokom gostovanja Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA