≫ 

Delirijum u Maneovom selu kad je proglašen najboljim Afrikancem: Letele majice, a onda je krenuo šou

Igralo se i pevalo zbog zvezde Liverpula

  • 0

Foto: Printscreen Twitter

Fudbaler Liverpula Sadio Mane proglašen je za najboljeg afričkog fudbalera u protekloj godini, a jedan detalj iz njegovog rodnog sela pokazao je i koliko je omiljen u toj sredini.

Gardijan je objavio snimak iz njegovog rodnog mesta Bambalija u Senegalu, gde se uživo napolju pratio prenos dodele nagrada i kada je spiker pročitao ime napadača Liverpula nastao je delirijum među okupljenima.

 

Mada su se na prvim probama Maneu smejali govorivši da "ne liči na fudbalera", ili zbog toga što je koncima krpio pocepane patike, u međuvremenu je postao jedan od najboljih igrača na svetu, a svojim postupcima i skromnošću, i jedan od boljih van terena.

Učestvovao je do sada u brojnim akcijama izgradnje škola i bolnica poslednjih godina.

Sadio Mane, Mohamed Salah, FK Liverpul

Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Zbog toga nije čudo što su njegovi sunarodnici u Bambaliju skakali i bacali majice kao da je njihova reprezentacija osvojila Svetsko prvenstvo. Inače, Mane je u trci za najboljeg afričkog igrača pobedio saigrača iz Liverpula Mohameda Salaha i Sitijevog Rijada Mareza.

Video: Pitali smo u Madridu navijače Liverpula šta očekuju od finala, evo šta su rekli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA