≫ 

De Liht već u nemilosti Sarija? Barselona hoće štopera Stare dame

Nizozemac nije odigrao nijedan meč od poslednja tri i Barselona tu vidi svoju šansu na kraju sezone

  • 3
Matijas de Liht, Juventus Foto: Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

Bespoštedna je borba bila letos kada je Juventus "zlatom" platio Ajaksov izdanak i kapitena Matijsa De Lihta, ali se taj potez do sada nije ispostavio kao baš briljantan.

Bivši saigrač Dušana Tadića nije uspeo da ponovi partije iz Nizozemske i u Italiji, nekoliko puta je ozbiljno kiksirao i sve to je gurnulo Meriha Demirala u prvi plan.

Kalčomerkato javlja da je upravo ovde Barselona videla svoju šansu da dovede De Lihta, ukoliko se njegova forma ne popravi, a status promeni do kraja sezone.

Razlog zbog čega katalonski klub toliko želi mladog Nizozemca je u tome što im treba desnonoga zamena za Đerara Pikea, koji je na pragu 34. godine.

Problem bi u čitavoj priči mogao da bude iznos koji bi Juventus tražio. Jeste Stara dama "uletela" sa mnogo novca, 85 miliona, pa je malo verovatno da bi se odrekla ičeg manjeg od toga.

Tim pre što su čak i pojedini španski mediji De Lihtu "kačili" cenu i do 150 miliona. Naravno, ovo nema mnogo značaja ukoliko Mauricio Sari nastavi da zapostavlja De Lihta i ostavi ga "zakucanog" za klupu što je bio slučaj skorijih nedelja.

Video: Rusija u prvom poluvremenu prejaka za mlade fudbalere Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    8. januar 2020 | 22:57

    Nizozemac je na hrvatskom a Holandjanin na srpskom!!!!

  • Reciklirani

    9. januar 2020 | 00:23

    Holandija trazi promenu imena drzave tj rebrendiranja u Nizozemska, jer su oni zvanicno Netherland a ne Holland... Tako da Nizozemska je pravilno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA